Egész éjjel melegen tartja gyermekünket a tipegő hálózsák

babaagynemubolt.huA babák éjszakai pihenése nem csupán a gyerekek fejlődéséhez járulhat hozzá – az egész család mindennapjait meghatározhatja. Gyakran előfordul, hogy a kicsik nyugtalanul alszanak, időről időre felébrednek – például azért, mert fáznak.

A hálózsákokkal azonban biztotsíthatjuk, hogy gyermekünk egész éjjel meleget érezhessen maga körül. Emellett a babaágy kényelmessé és barátságossá tételével ugyancsak sokat tehetünk azért, hogy a pici jól alhasson. Hiszen ha a kisbabák nyugodtak, mi, szülők is többet pihenhetünk, ami a nappalokat is könnyebbé teszi.

A babahálózsák előnyei

A kisbabák már néhány hetes korukban képesek a helyváltoztatásra. Négy-öthetes picik is sokszor egész más részén ébrednek a kiságynak, mint ahol letettük őket. Ez az aktivitás azzal is jár, hogy a babatakarót lemozogják magukról a gyerekek.

A babahálózsákok hosszú idő óta kínálnak megoldást erre a problémára. Hiszen a gyerekek, ha hűvösnek érzik a környezetet, felébredhetnek. A hálózsákokat azonban úgy rögzíthetjük a kicsiken, hogy stabilan ölelje őket körül. A tépőzárak, a patentok, a gombok vagy a cipzár a legmozgékonyabb gyerkőcön is fenntartja a babahálózsákot. A változatos kínálatnak hála minden évszakban találunk megfelelő vastagságú zsákot.

Totyog a baba? Íme a tipegő hálózsák!

A gyerekek mozgékonysága az idő múlásával általában még élénkebbé válik, azonban a babahálózsák egy álló, totyogó gyermek számára kényelmetlen lehet. Ennek az oka, hogy a hálózsák ülepe akadályozhatja a gyerekek lábának a szabad mozgását. Azonban erre is van megoldás: a Babaágynemű bolt webáruháznál kapható tipegő hálózsákok komfortos viseletet jelentenek a nagyobb csemetéknek is.

Ezekből a hálózsákokból a picik kidughatják a lábfejeiket. Ez azt jelenti, hogy amíg a hátukat, a derekukat egész éjjel melegíti a textil, a lábuk akadály nélkül mozoghat. A klasszikus fazonhoz hasonlóan a tipegő zsákok közt is találunk hosszú ujjú és ujjatlan, vastag, vékony és átmeneti évszakra való darabokat.

Mire lehet még szükségünk a kiságyban?

A hálózsákok mellett számos egyéb textiltermékkel tehetjük kényelmessé kisbabánk ágyát. Nagyon fontos, hogy kellően kemény legyen a kicsi matraca, hogy a gerince stabil tartást kaphasson. Vízálló lepedőkkel könnyedén megóvhatjuk a matracunkat a szennyeződésektől. A rácsvédőkkel pedig védhetjük a baba buksiját, hiszen amint mocorogni kezd, beütheti magát a rácsokba.

Emellett a lapos párnával forgalmazott babaágyneműk is hozzájárulnak a kicsik pihenéséhez. Ha pedig beszerzünk egy kiságyra rögzíthető zsebes tárolót, az számunkra is megkönnyíti a baba ellátását.

A minőség mindenek előtt

Mielőtt babatextilt vásárolnánk, győződjünk meg róla, hogy bababarát termékről van-e szó. A minősített babaholmik garantáltan nem tartalmaznak kemikáliákat, és nem irritálják a bababőrt. A címkét vagy a csomagolást mindig ellenőrizzük, hogy biztosan minőségi terméket vásároljunk.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bottartók használata a hatékony horgászathoz

pén márc 11 , 2022
ShareTweetPinShareMilyen bottartók és tartozéktípusok beszerzésében érdemes manapság gondolkodni a kényelmes és kellően hatékony horgászat érdekében? Milyen tényezőket és szempontokat célszerű egyáltalán fontolóra venni, amikor bottartó beszerzésére készülünk? Ezeket a kérdéseket tárgyaljuk ki a cikkben. Mik lehetnek a jogos elvárásaink a bottartókkal kapcsolatban? Kezdjük ott, hogy alapvetően milyen megfontolásból használunk bottartót […]
fishinda.hu

És még ez is...