Egzotikus állatokkal körülvéve a gyerekszobában

stickmecollection.huSokak számára egyelőre nem adatik meg, hogy bármilyen kisállatot tartsanak otthonukban, pedig a gyerekek számára az egyik legnagyobb feltöltődést, mozgást jelentő tevékenység, ha van például egy kiskutya a családban.

Emellett rengeteg dolgot megtanul egy gyerek a felelős állattartással, gondozással kapcsolatban is. Lelki terápiaként is nagyon jó szolgálatot tesz egy kutyus vagy egy cica, nem beszélve a szülőkre kiható impulzusokról.

Állatos falmatricák a lakásban

Ha szeretnénk már nagyon kis korban megkedveltetni a csöppségünkkel az állatokat, és nincs a közelben kisállat, akkor az egyik legjobb módszer arra, hogy mindig körbe legyen véve ezekkel az aranyos kis élőlényekkel az az, ha a babaágy vagy kedvenc játszósarka körül kimatricázzuk a falat állatos falmatricákkal.

Az állatos falmatricák az a terület, amely kortól és nemtől függetlenül mindenki körében népszerű, és a különleges kivitelezésnek köszönhetően minden szobába varázslatos világot teremt néhány perc alatt.

Számtalan típusú, méretű és minőségű állatos falmatrica létezik, nehéz kiigazodni a bőséges kínálatban. Viszont érdemes leszűkíteni egy picit, ha már van a gyereknek kialakult érdeklődési köre az állatokkal kapcsolatban. Például, ha a kedvenc filmje az Oroszlánkirály vagy a Jumbo, és szereti a szavannák állatait, akkor a StickMe Collection fiús falmatricái közül az elefántos változat nagyszerű döntés lehet.

Számtalan színkombináció

Az elefántos matricán kívül az Állatos falmatricák kategóriájában temérdek más állatra lelhetünk, nemcsak a vadállatok, hanem a háziállatok világából is. Ha kiválasztottuk, hogy melyik matrica lett a befutó, akkor jön a következő lépés, hogy kitaláljuk, hogy milyen színben is szeretnénk.

Határozhatunk úgy, hogy csak egy színből szeretnénk az adott matricát, de természetesen lehetőség van arra is, hogy az általunk kiválasztott színekből rakjuk össze az adott készletet. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba érdemes beírni a kívánságainkat.

A falmatricaszettek tartalma

Minden falmatrica-garnitúrában nagyon sok matricát találunk. Az elefántos készletben 25 darab nagy elefánt és 225 darab különböző méretű üres vagy teli csillag bújik meg. Az, hogy ezeket milyen struktúrában helyezzük fel a falra, már teljesen ránk van bízva.

Nagyon fontos tudni azonban, hogy milyen minőségű az a falfelület, ahová tesszük ezeket a gyönyörűségeket. Ugyanis zsíros, olajos vagy bármilyen szennyeződésekkel teli falon nem fognak megmaradni. Ezért figyeljünk oda, hogy mindig sima, szakszerűen előkezelt, porózusmentes és nem régi falon használjuk fel a matricákat.

Hazai családi vállalkozás sikerei

A StickMe Collection egy olyan hazai vállalkozás, amely mindig igyekszik a legújabb piaci trendeket és a különféle családok egyedi igényeit figyelembe venni. Bármilyen kívánság érkezik valakitől, igyekeznek megvalósítani.

Minden matricát a házi műhelyükben terveznek, gyártanak, vágnak és csomagolnak. A matricák kiváló német minőségű matt fóliából készülnek, és a már kész szettek pénztárcabarát áron érhetők el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új állások a Nokiánál

sze márc 16 , 2022
ShareTweetPinShareMagyarországon erősíti a termékfejlesztést a Nokia. A növekedéssel párhuzamosan növelik szabad álláshelyeik számát és toborzásba kezdenek. A vállalat számos pozícióval várja junior és szenior fejlesztők és tesztelők jelentkezését egyaránt. A Nokia az évek során számos ágazatban, többek között a kábel-, a gumi- és a televízióiparban ért el sikereket, majd 1991-ben […]
Nokia 3310 butatelefon

És még ez is...