Új állások a Nokiánál

Nokia 3310 butatelefonMagyarországon erősíti a termékfejlesztést a Nokia. A növekedéssel párhuzamosan növelik szabad álláshelyeik számát és toborzásba kezdenek.

A vállalat számos pozícióval várja junior és szenior fejlesztők és tesztelők jelentkezését egyaránt. A Nokia az évek során számos ágazatban, többek között a kábel-, a gumi- és a televízióiparban ért el sikereket, majd 1991-ben bemutatta az első digitális kézi telefont, a mobiltelefonok úttörőjét. A Nokia gyártotta az első mobiltelefont, ami támogatta az egyszerű sms-írást. 2002-ben a cég piacra dobta az első kamerával felszerelt telefont és kulcsszerepet játszott 3G-hálózatok, majd csupán hét évvel később a 4G-hálózatok elterjedésében is. (Az okostelefonok elterjedésével azután kiestek a mobiltelefon-gyártók köréből. A -szerk- megj.) A Nokia 2011 óta élen jár a szoftver- és hálózatfejlesztésben, az 5G- és felhőalapú technológiákban.

„Büszkék vagyunk arra, hogy magyarországi csapatunk a Nokia legjelentősebb és legeredményesebb kutatás-fejlesztési egységei közé tartozik. Az év nagyon izgalmas lesz számunkra, hiszen új és stratégiailag kiemelt fontosságú termékek fejlesztését erősítjük, ezért jelentősen növeljük itthoni pozícióink számát” – mondta Korényi Adorján, a Nokia rendszerintegrációért felelős vezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kihirdették az MVM EDISON döntős megoldásait

sze márc 16 , 2022
ShareTweetPinShareKözösségi energiatárolást támogató felület, okos hulladékkezelésre ösztönző applikáció, innovatív kerékpártároló, decentralizált, a talaj nélküli növénytermesztést jelentő hidroponikus kertészet, diákokat és a márkákat összekötő platform, gyerekeknek készült, környezetvédelmi tematikájú társasjáték, egy, a hazai energiamérleg kiegyensúlyozását segítő megoldás, az elektromos autózás jövőbeli információs platformja, digitális közösségi alkotóműhelye, egy csapatépítő szabadulószobás – városnéző […]
Thomas Alva Edison

És még ez is...