Online kaszinó magyar felhasználóknak

Az online kaszinók világszerte egyre népszerűbbek, és természetesen Magyarországon sincs ez másként. Bár az internetes szerencsejátékkal foglalkozó oldalak törvényi helyzete sokáig nem volt rendezve Magyarországon, egy közelmúltbeli EU-s döntés értelmében immár megnyílt az út a platformok előtt, és számos online kaszinó magyar felhasználók számára is elérhető lett, mint például a https://rabona.com/hu/ felülete. Az online kaszinók előnye a hagyományos játéktermekkel szemben az, hogy ha egy ilyen oldalon próbálnánk szerencsét, egy pillanatra sem kell elhagyni otthonunk kényelmét. Ráadásul ma már rengeteg online kaszinó fejlesztett saját mobilapplikációt, így elméletileg akár útközben is megnyithatjuk kedvenc nyerőgépeinket, élő és asztali játékainkat, amennyiben megfelelő internetkapcsolattal és kompatibilis eszközzel rendelkezünk. Nem is beszélve a remek bónuszokról és gyors fizetési módokról, melyek szintén az internetes kaszinók mellett szólnak. A legtöbb online kaszinó magyar felhasználóknak is elérhetővé tette például az üdvözlő csomagot, melynek keretében 100, vagy akár 200%-kal növelhetjük meg kezdeti befizetésünk értékét. Az ajánlathoz gyakran ingyenes pörgetések is járnak, melyek a meghatározott nyerőgépeken használhatók fel.

Kártya kaszinóMilyen játékok vannak az online kaszinók kínálatában?

Manapság már rengeteg szerencsejátékos dönt úgy, hogy Monte Carlo helyett inkább az interneten próbál szerencsét. Az elmúlt néhány évben a netes kaszinók óriási fejlődésen mentek keresztül, ami kiválóan megmutatkozik a játékkínálatban. Egy modern online kaszinó oldalán általában három fő kategória közül választhatunk: nyerőgépek, élő és asztali játékok közül. A nyerőgépeket mindenki jól ismeri, aki legalább egyszer járt már kaszinóban. A netes oldalakon azonban gyakran jóval szélesebb a kínálat – a nyerőgépek nemcsak tematikában, de a sorok és tárcsák számában, a nyerővonalakban, a funkciókban és az RTP-értékben is eltérhetnek egymástól. Az sem ritka, hogy egy netes kaszinó felhozatalában akár 5000 nyerőgépes játék szerepel, így aki szereti ezt a kategóriát, lesz miből válogatnia. A második legnépszerűbb kategóriában az asztali játékokat találjuk. Olyan klasszikusok szerepelnek itt, mint a blackjack, a póker és a rulett különböző, gépi változatai. Aki pedig még realisztikusabb kaszinóélményre vágyik, annak az élő kaszinó kategóriát ajánljuk. Ezeket a játékokat ugyanis az osztók vagy krupiék valós időben közvetítik egy speciálisan felszerelt stúdióból, és több ezer játékos egyszerre vehet részt a játszmákban. A legtöbb játékban ráadásul egy chat-funkció is helyet kapott, így játékostársainknak vagy az osztónak is üzenhetünk, aki gyakran válaszol a kérdésekre is. A három említett kategória mellett gyakran szerepelnek a játékkínálatban kaparós sorsjegyek, különböző jackpotos játékok és szerencsekerekek is, így garantáltan nem fogunk unatkozni.

Szupergyors fizetési módok – Be- és kifizetés a netes kaszinók felületén

Az online kaszinók felhasználóinak rendkívül fontos az, hogy akár be-, akár kifizetésről van szó, a tranzakciók a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb módon menjenek végbe. Ezért erre egyre jobban odafigyelnek az online kaszinók is: a közelmúltban számos biztonságos, korszerű fizetési mód jelent meg a platformokon. Bár a legtöbben továbbra is bank- vagy hitelkártyát és hagyományos banki átutalást választanak a tranzakciókhoz, ma már számos oldalon elérhetők az e-pénztárca-szolgáltatások is, melyekkel pillanatok alatt küldhetünk vagy fogadhatunk pénzt. Emellett egyre több helyen jelenik meg a kriptovaluta mint fizetési mód, bár a digitális fizetőeszközök árfolyama jelenleg nem áll olyan jól. Ráadásul a feltöltőkártyák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen ezek nemcsak biztonságosak, de nagyon gyorsak is.


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hozzá lehet szokni a nehéz szerverek emelgetéséhez

csü júl 21 , 2022
Fiatal, egészséges rendszergazdák esetén is előfordul, hogy azért kerülik a szerverteremben végzendő nehét fizikai munkát, mert úgy vélik, az rosszat tesz a derekuknak. Kresz Ábris, a Sherlock Rehab gyógytornásza szerint egy ideje az az általános nézet az előrehajolással- és a nehezebb dolgok emelésével kapcsolatban, hogy ilyenkor az ágyéki gerincben keletkező […]
gerinc terhelés

És még ez is...