Stratégiai tanácsadói testületet hozott létre a 4iG Nyrt.

advisory boardÚj stratégiai tanácsadói grémiumot hozott létre a 4iG Nyrt. igazgatósága, a nemzetközi kapcsolatok fejlesztésével, tanácsadással megbízott testület már megkezdte a munkáját – közölte az 4iG.

A nemzetközi cégvilágban működő advisory boardok mintájára létrehozott szakértői testület elnöke Czakó Borbála gazdasági szakember és diplomata, Magyarország korábbi londoni nagykövete. Tagja társelnökként Karen Tramontano, a Blue Star Strategies LLC társalapítója és vezérigazgatója; Nancy Goodman Brinker korábbi, Budapestre akkreditált amerikai nagykövet, majd a Fehér Ház protokoll vezetője; Lantos Csaba üzletember, korábban egyebek között a CA IB Értékpapír Rt. vezérigazgatója, a KELER igazgatóságának elnöke, a MET Holding AG elnöke, valamint Martonyi János egykori külügyminiszter.

Czakó szerint, a testület a geopolitika, a fejlesztés, a környezeti kérdések, a fenntarthatóság, az irányítás, a technológia, a kiberbiztonság, valamint a pénzügyi és piaci akvizíciók globális tendenciái területén ad tanácsokat. A 4iG igazgatósága szerint a testület működése és a tagok személyes reputációja komoly támogatást biztosíthat ahhoz, hogy a vállalat tovább erősítse hazai és nemzetközi piaci pozícióit, hiszen a társaság egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarországon túl a közép-kelet-európai régióban, valamint a Balkánon is meghatározó piaci pozíciókat építsen ki az informatika az infokommunikáció szolgáltatások területén, valamint jelentős növekedést érjen el a távközlési piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.