Pletenyikkel erősített az Euronics

Pletenyik Zoltán, EuronicsEuronics: új jogi és compliance igazgató a fedélzeten. Pletenyik Zoltán azt ígéri, nem fogja szem elől téveszteni a munkatársaiban az embert.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett Pletenyik bő húsz éves szakmai tapasztalattal – ennek közel felét a Praktiker jogi vezetőjeként szerezte, de dolgozott főállásban a Tescónál is  – a magyarországi non-food kiskereskedelem és a vállalati működés alapos ismeretét hozza az Euronics Jogi és compliance igazgatói pozíciójába. A szakember a jogi és compliance funkciót a vállalaton belüli kulcsfontosságú támogató szerepkörnek tartja, amely az üzlet irányait és igényeit felmérve, a társaság jogkövető magatartását nemcsak jogszabályok száraz felsorolásával, hanem a társosztályokkal való közös munkával, a problémák megértésével és a jogi szabályozók megértetésével teszi lehetővé.

„A feladatunk az, hogy pontos, de érthető jogi útmutatást nyújtva támogassuk a közös célok elérését, és eközben a legfontosabb értékünket, a munkatársat, az embert se veszítsük szem elől… A jogszabályoknak való megfelelés a rendkívül gyorsan változó jogszabályi és gazdasági környezetben kiemelt jelentőséggel bír, ez a hosszú távú versenyképesség elengedhetetlen komponense. A kitűzött üzleti célok elérésének alapvető feltétele a jogi és compliance igazgatóság vállalaton belüli megszólíthatósága, a más feladatkörben dolgozó kollégákkal a kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolat kialakítása. Bízom abban, hogy kiváló jogi csapatommal továbbra is precízen és hatékonyan tudjuk megoldani az ezzel kapcsolatosan ránk háruló feladatokat” – nyilatkozta Pletenyik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megérkeztek a Hisense új tévé-készülékei

hét okt 16 , 2023
Óriásképernyős, emberi agyi mintázatokat szimuláló mini-LED modellt és 75 colos játékorientált QLED okostévét is bevezetett a magyar piacra a Hisense. A négy új mini-LED ULED szériában is villantott új modelleket: a zászlóshajó UXKQ (65 és 85 colos), az U8KQ, az U7KQ (55, 65 és 75 colos) és az U6KQ (55 […]
Hisense televizio

És még ez is...