Ketten helyettesítik a távozó SAP-vezért

Mint írtuk, távozik az SAP eddigi vezérigazgatója Bill McDermott. Feladatait a jövőben társ-vezérigazgatókként Jennifer Morgan és Christian Klein látják el.

Morgan 2004-ben csatlakozott az SAP-hoz. Mostanában a Cloud Business Group elnökeként tevékenykedett, felügyelve az olyan SAP területeket, mint a Qualtrics, SAP SuccessFactors, SAP Ariba, SAP Fieldglass, SAP Customer Experience és az SAP Concur. Az igazgatóságba 2017-ben választották be. Klein még diákként csatlakozott a céghez húsz évvel ezelőtt. Mostani váltását megelőzően az SAP ügyvezetőjeként(COO) működött, emellett olyan zászlóshajó termékek fejlesztését is felügyelte mint az SAP S/4HANA. Korábban volt a cég vezető kontrollere is. Az igazgatóságba 2018-ban választották be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Xerox: nyomtass aranyat, ezüstöt

ked okt 15 , 2019
A Xerox kifejlesztette az Adaptive CMYK Plus elnevezésű technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065/C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60/C70 nyomtatókhoz készült. Az új technológia olyan kiegészítő, amelyet a hagyományos cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK) színek kínálatának kibővítésére terveztek. A belépő szintű PrimeLink C9065/C9070 nyomtató esetében a […]

Friss, ropogós