Jönnek a csehszlovákok, jönnek a csehszlovákok! Illetve most az LG QNED MiniLED televíziók jönnek

monitorAz LG Electronics (LG) bejelentette, hogy hazánkban is megkezdi legújabb, csúcskategóriás QNED MiniLED LCD televízióinak értékesítését.

Az LG legfejlettebb kvantumpontos NanoCell színtechnológiájával és MiniLED háttérvilágításával a 2021-es televíziók elképesztő nézői élményt garantálnak mélyebb feketékkel, még pontosabb színvisszaadással, valamint még jobb kontrasztaránnyal és fényerővel. A termékcsalád a 8K felbontású QNED99 és QNED96 szériákból, valamint a 4K felbontású QNED91 szériából áll, a televíziók 65-től 86 hüvelykes képátlóig minden méretkategóriában elérhetők már Magyarországon is. Az LG saját fejlesztésű, kvantumpontos NanoCell színmegjelenítési technológiáját alkalmazó LG QNED MiniLED tévék az LCD képminőség egy teljesen új korszakát nyitják meg részletgazdag képeikkel és pontos színeikkel. A termékek az Intertek nemzetközi terméktesztelő intézet hitelesítése szerint százszázalékos színtartományt és színkonzisztenciát garantálnak. Az LG QNED MiniLED televíziói továbbá kiküszöbölik a széles betekintési szög esetén jelentkező színtorzulást, így a szoba szinte bármely pontjából tökéletes képminőséget élvezhetnek a nézők.

Minél nagyobb a kijelző, annál apróbbak kellenek, hogy legyenek a részletek. Az LG QNED MiniLED televíziói a hasonló méretű tévéképernyőkhöz képest kisebb LED-fényforrásokkal biztosítják a háttérvilágítást, amellyel a fényerősség és az éppen megvilágított képernyőrészek megjelenítése is javul. Az LG 86 hüvelykes 8K televízióját (86QNED993PB) például nagyságrendileg 30 ezer LED-fényforrás világítja meg hátulról, melyek 2500 zónába rendezve tízszeres kontrasztarányt biztosítanak a hagyományos LCD televíziókhoz képest. A sötétebb feketén élénkebben jelennek meg a színek, ami sajátos mélységérzetet adnak a kijelzőnek, így a képek még valósághűbben jelennek meg. Az LG QNED MiniLED televíziói szeptembertől Magyarországon is megvásárolhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Covid-igazolvánnyal verik át a népeket

csü szept 9 , 2021
Covid-igazolványra hivatkozó, káros csatolmányt tartalmazó, kéretlen elektronikus levelekkel kapcsolatban adott ki figyelmeztetést a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI). Az NKI a honlapján közzétett figyelmeztetésében azt írta: több bejelentést kaptak olyan “trójai vírust terjesztő” e-mailekről, amelyek az Európai Unió által kiadott digitális “Covid-bizonyítványra” hivatkozva kísérlik meg az emberek megtévesztését. Az eddig jelzett […]
covid igazolvány