SAP: Halpert átvette Arató feladatait

Halpert Zsuzsa veszi át az SAP integrált kommunikációs vezetői feladatait, mostantól ő felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.

A hazai üzleti informatikai szektor vezető vállalatának új kommunikációs szakértője az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP-hoz, közel húsz éve dolgozik kommunikációs területen. A médiában kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott egy magyarországi televíziós csatornánál, majd ezt követően váltott a pr  területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során IKT, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és employer branding programjait menedzselte.  Új munkakörében Magyarország mellett Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bulgária és Románia sajtó és közösségi média jelenlétét, valamint belső kommunikációs feladatait irányítja.

Arató Márk a szeptemberben, a siófoki SAP konferencián mutatta be utódját az újságíróknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pénzügyminiszter: lemaradtak a magyar vállalkozások a digitalizáció területén

szo okt 19 , 2019
Az innovációhoz nélkülözhetetlen a digitális környezet erősítése – fogalmazott a pénzügyminiszteregy konferencián. Varga Mihály elmondta: a vállalkozások digitális lemaradását javító kormányzati intézkedések megkezdődtek. Az a kormány célja, hogy olyan fejlesztések induljanak el gyártósorok automatizálásával, robotok alkalmazásával Magyarországon, amelyekkel behozható az Ausztriához és Németországhoz képest jelentős, és a másik három visegrádi […]