A Professin álláskereső látogatóinak harmada mobilról nézi a hirdetéseket

Profession-appAz elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. A Profession állásportálját jelenleg a látogatók 34 százaléka böngészi így, ez több mint húsz százalékos növekedést jelent 2014-hez képest. A komolyabb oldalak már mind rendelkeznek mobilra optimalizált tartalommal, de ha a böngészésen túl jelentkezni is szeretnének a munkavállalók, akkor a dedikált alkalmazás használata a legpraktikusabb megoldás.

A Profession álláskereső mobilalkalmazását eddig több mint hatvanezer felhasználó töltötte le. Többségük a gyorsaság miatt: fontosnak tartják, hogy az elsők között értesüljenek egy megpályázható pozícióról. Az okostelefon internetböngészőjét használó álláskeresőkkel szemben itt kifejezetten jellemző, hogy nem csak informálódnak, hanem az alkalmazásban is jelentkeznek. A felhasználók 77 százaléka Google Play-ről, 23 százalékuk pedig az iTunes oldalról töltötte le az alkalmazást — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre! Előrendelhető a Samsung Galaxy Note7

sze aug 17 , 2016
A Samsung Electronics Európa-szerte előrendelhetővé tette a Galaxy Note7 okostelefont. Annak érdekében, hogy a Samsung hatékonyan tudja kezelni a Note készülék iránti egyedülállóan nagy felhasználói igényt, az előrendelési szakaszban limitált darabszámú készlet áll rendelkezésre. A Note7-et érintő kereslet ugyanis a Samsung digitális felületein regisztráló felhasználók száma alapján már most jelentősen […]
Samsung