Végre! Előrendelhető a Samsung Galaxy Note7

Samsung GalaxyA Samsung Electronics Európa-szerte előrendelhetővé tette a Galaxy Note7 okostelefont. Annak érdekében, hogy a Samsung hatékonyan tudja kezelni a Note készülék iránti egyedülállóan nagy felhasználói igényt, az előrendelési szakaszban limitált darabszámú készlet áll rendelkezésre. A Note7-et érintő kereslet ugyanis a Samsung digitális felületein regisztráló felhasználók száma alapján már most jelentősen meghaladja a Galaxy S7 és S7 edge iránti érdeklődést.

A jelentős igény miatt a Samsung korlátozza az előrendelést, hogy a következő hónapban, amikor a termék Európa-szerte forgalomba kerül, maradéktalanul ki tudja majd elégíteni a felhasználói igényeket. Azok a felhasználók, akik a Samsung webáruházában, a kiválasztott forgalmazókon vagy viszonteladókon keresztül mától előrendelik a Galaxy Note7 készüléket, a Samsung legújabb Gear VR headsetjét ajándékba kapják. A Note7 Európában szeptember 2-án kerül a boltokba.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Két új gamer egér a SpeedLinktől

csü aug 18 , 2016
A kedvező árú kiegészítőket kereső haladó játékosok körében nagy népszerűségnek örvendő, kivételesen kényelmes fogásáról és hatékonyságáról ismert Decus egeret a felhasználók visszajelzései alapján továbbfejlesztette a SpeedLink, megalkotva a Decus Respec-et. A funkciók és megjelenés tekintetében is széles körű testre szabhatóságot kínáló gamer egér két legnagyobb újdonsága a friss fejlesztésű, 400 […]

És még ez is...