Kiderült, hogy Szabó váltja Bánhegyit

Szabó Bélát, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatóját nevezték ki a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatójává.

Szabó 2017. május 15-től tölti majd be a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatói szerepkörét és irányítja a vállalat csoportszintű kommunikációs tevékenységét, így márkamenedzsment munkáját, szponzorációs és rendezvény tevékenységét, külső és belső kommunikációját, valamint médiastratégiáját. Szabó pályafutása során több nagy nemzetközi reklámügynökségnél dolgozott, így például a Y&R-nál, a Leo Burnett-nél. A telekommunikációs iparágban a Vodafone magyarországi és londoni székhelyű globális szervezeténél, illetve a dél-afrikai központú regionális MetropolitanRepublic ügynökségnél dolgozott.

Mint azt a napokban a Magyar Telekom bejelentette, Bánhegyi Zsófia, a társaság kommunikációs igazgatója áprilissal távozik a társaságtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

InterYou: vége a sikertelen állásinetrjúknak

ked márc 14 , 2017
Németh Annamária, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója a csapatával egy olyan alkalmazást fejleszt, amely bárkinek segít elsajátítani azt, hogy miként lehet fesztelenül, professzionálisan viselkedni egy állásinterjún. Egy állásinterjún jó benyomást kelteni magunkról nem egyszerű feladat még azok számára sem, akik sokadik munkahelyükön dolgoznak. A pályakezdők számára a sikeres szereplés még […]

Friss, ropogós