A Samsung segít megvédeni a felhasználók szemevilágát

1

Samsung-Safety-ScreenBemutatták a Samsung Safety Screen alkalmazást, amely abban segíti a felhasználókat – különösen a gyerekeket -, hogy mobil eszközüket mindig egészséges távolságban tartsák a szemüktől. Az ingyenesen letölthető applikáció minden Android készülékre elérhető a Google Play Store-on keresztül. A Samsung Safety Screen egy háttérben futtatható és a szülők által akár jelszóval is levédhető program, amely jelez, ha a készülék túl közel kerül a szemhez. Ekkor a fejlett arcfelismerő szoftvernek köszönhetően egy barátságos animáció ugrik fel, és lezárja a képernyőt. A feloldáshoz a készüléket egyszerűen csak biztonságos, legalább a minimális javasolt távolságba kell helyezni a szemtől.

One thought on “A Samsung segít megvédeni a felhasználók szemevilágát

  1. Nem a samsung segít,hanem egy dél-koreai tanulmány szerint nagyon sok gyerek bandzsa lett a közeli fókuszálástól és most figyelmeztették először a mobilgyártókat.Ezért is ez a nagy sietség nincs kedvük milliárdokat fizetni több millió gyereknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Twitteren sértegette Erdogant, őrizetbe vették

hét ápr 25 , 2016
Őrizetbe vette Ebru Umar holland újságírónőt szombat este a török rendőrség az Égei-tenger partján fekvő Kusadasi üdülővárosban található lakásán, mert Twitter-üzeneteivel sértegette Recep Tayyip Erdogan török elnököt – jelentette honlapján vasárnap a BBC Türkce, a brit közszolgálati adó török nyelvű kiadása. “Az ajtóm előtt a rendőrség, nem vicc” — osztotta […]