Doktor Zelei az IP Systems élén

ZeleiIstvanDr. Zelei István, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzésének egyik alapítója lett az energetikai szoftverek fejlesztésével foglalkozó IP Systems Kft. ügyvezető igazgatója. A társaságot 2015. január 1-jétől irányító Zelei jelentős iparági tapasztalattal rendelkezik, korábban a Deloitte-nál, az Oracle Hungarynél, a Synergonnál, valamint az S&T-nél töltött be vezető tisztségeket. Számos, egyenként is több milliárd forintos projektet vezetett, így például a Magyar Államkincstár Költségvetési Gazdálkodási Rendszerének létrehozását, a Paksi Atomerőmű SAP bevezetését vagy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár EKOP projektjét. Zelei nős, négy gyermek édesapja, korábban feketeöves karatésként válogatott kerettag volt, szabadidejében szívesen síel, kerékpározik és vitorlázik.

A korábbi ügyvezető, Hock Tamás a jövőben az IP Systems fióktelephelyeiért felelős ügyvezető igazgatóként a cég fejlesztőbázisának bővítésén dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A CES legérdekesebb kütyüi III.

pén jan 16 , 2015
Swarovski Shine – csillogó fitneszkarkötő A napi aktivitásunkat, általunk megtett lépések számát és alvásminőségünket mérő karpántokkal már Dunát lehetne rekeszteni, a Misfit és a Swarovski együttműködéséből készült Shine azonban egyrészt dizájnja, másrészt egy funkciója révén is kitűnik a tömegből. A különböző színekben elérhető karkötő külseje ellen egyetlen divatgurunak sem lehet […]
rendőr