Németh a Microsoft vezetőségében

Nemeth-Zsolt-MicrosoftA Microsoft vezetőségének új tagja Németh Zsolt, aki április eleje óta vezeti a partnerhálózatért felelős üzletágat. Németh április eleje óta a partnerhálózatért felelős üzletág, a One Partner Team vezetője. Azt a célt tűzte ki, hogy a hazai viszonteladói partnerhálózatból egy olyan szakértői hálózatot épít, amely az értékesítésen túl, proaktív módon, tanácsadóként is támogatja a Microsoft felhőszolgáltatásainak felhasználóit.

Németh több mint 13 éves értékesítői és vezetői tapasztalattal rendelkezik. A Microsoftnál öt éve dolgozik, a kkv üzletág vezetéséből lépett elő a mostani pozíciójára. Korábban a HP-nál és a Samsungnál töltött be vezető pozíciót az értékesítés területén, diplomát pedig az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán szerzett közgazdász szakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyon odatette magát a Magyar Telekom

hét ápr 11 , 2016
A Digitális Témahéten negyven iskolába több mint 2500 diákhoz jutott el a Magyar Telekom Csoport pályaorientációs programja, a Legyél Te is Informatikus!, amelynek keretében a vállalatnál dolgozó it-szakemberek önkéntes alapon mutatják be informatikus, mérnöki szakma előnyeit, a benne lévő karrierlehetőségeket a diákok számára. A program célja nemcsak az ösztönzés, hanem olyan […]
oktatás, mobil

Friss, ropogós