„Oscar-díjasok” lehetnek az Ericsson kutatói

innovacioEgy csapat (nyolc) ericssonos kutató kapott jelölést az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) által átadott European Inventor Award (K+F Oscar) díjára. A jelölést a kutatók az LTE technológia terén végrehajtott fejlesztésekkel érdemelték ki. A csapat az Iparág kategóriában induló három jelölt egyike, amely a „nagy európai vállalatok által szabadalmaztatott kiemelkedő és sikeres technológiák” elismerése.

Az LTE technológia, közkeletű nevén 4G, átfogó fejlesztéseket tett lehetővé a lefedettség és a kapacitás tekintetében; sokkal nagyobb letöltési és feltöltési sebességet biztosítva, mint a korábbi 2G és 3G technológiák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

GTS: a növekedés bővüléssel jár

csü máj 8 , 2014
A GTS Central Europe (GTS) bejelentette, hogy tovább bővíti felhőplatformjait és megoldásainak elérhetőségét a Közép- és Kelet-európai régióban. „A GTS Közép- és Kelet-európai régió egészében észlelte a megnövekedett felhőszolgáltatás iránti igényt, és a CAGR tekintetében 180 százalékos növekedést ért el az elmúlt két év során. A nemzeti adatvédelmi szabványoknak való […]
felhő

És még ez is...