Ingyen hirdetés civil szervezeteknek

hrIngyenes hirdetési felületet kínál civil és nonprofit szervezeteknek a Profession.hu piacvezető állásportál és a civil szektor professzionális HR-szolgáltatójaként tevékenykedő, a Civiljob.hu portált üzemeltető Civil Support Nonprofit Kft. együttműködése. A kezdeményezéssel tovább bővülhet a most is évi több tízmilliárd forint értéket termelő önkéntes szegmens. Az együttműködésében mostantól a legnagyobb álláskereső portál oldalán külön Önkéntes kategóriában, illetve saját aloldalon is megjelenő álláshirdetési felületen a több mint hatvanezer civil szervezet munkaadóként, valódi munkapiaci szereplőként léphet fel és találhatja meg szakértő kollégáit, segítőit, térítés nélkül jelentetheti meg ajánlatait, ezzel komoly lépést tehet a professzionális HR megteremtése felé.

Az önkéntes munkavégzés emellett évente mintegy 50–60 milliárd forint értéket termel a nonprofit szektorban, a mintegy félmillió önkéntes több tízmillió munkaóráján keresztül – ez nagyjából 25 ezer teljes állású alkalmazott teljesítményének felel meg. A KSH adatai szerint a nonprofit szervezetek mintegy kétharmada az oktatás, a szociális ellátás, illetve a kultúra területén működik, összesített bevételük 2013-ban megközelítette az 1250 milliárd forintot. Fő- és mellékállásban közel 130 ezren dolgoztak a szektorban, a szükséges munka nagyjából negyedét az önkéntesek végezték, a klasszikus civil szervezeteknél azonban ennél is magasabb, 37 százalék volt ez az arány. Az önkéntes segítség legnagyobb súllyal a kisebb szervezeteknél jelenik meg, értéke itt a pénzbevétel 10-15-szörösét is elérheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A DIGI internetje méggyorsabb

pén máj 22 , 2015
A DIGI optikai hálózatán a napokban ismét növeli internet előfizetői sávszélességét, valamint június elsejével új, kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A frissülő DIGINet csomagok között mostantól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 forint havidíjért. „A […]

És még ez is...