Az eszközhasználat már régóta az ember sajátja

erotikashow.huAz emberi fejlődés során a Homo habilis, azaz az eszközhasználó előember bebizonyította, hogy eszközök használatával minden könnyebb. Hely szűke miatt nem térünk most ki az ősemberek egyéb szokásaira, amelyek igencsak vad és változatos szexualitást sejtettek, legyen elég annyi, hogy már őseink is tudták, mi a jó.

Szerencsére ezt mi sem felejtettük el, így nem csoda, ha mindig újabb és újabb ingereket keresünk, persze a normalitás határain belül. Hogy mit értünk normális alatt, az szintén újabb írásokat érne meg, de nagy általánosságban legyen elég annyi, hogy csak olyat tegyünk meg az ágyban, amibe a partner is a beleegyezését adja önként és dalolva, és nem okozunk vele fájdalmat vagy sérülést. (A BDSM egy külön téma ebből a szempontból.)

Fontos az énidő!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az, ha néha magadhoz nyúlsz, nemhogy nem baj, hanem kifejezetten hasznos lehet. Ha pedig ezt az Erotikashow.hu Fleshlight maszturbátoraival teszed, azzal pedig egyenesen pompás élményben részesíted önmagadat.

A rendszeres, normál mennyiségű maszturbálás teljesen rendben van, hiszen ezzel egyrészt számtalan egészségügyi előnyhöz juttatod magad, másrészt pedig segít minél jobban megismerni a saját testedet. Sokszor az ad újabb és újabb ötletetek a partnereddel folytatott szerelmeskedés kapcsán, amit előbb saját magad egyedül élsz meg.

A jól működő párkapcsolat egyik alappillére az őszinteség, így ha igazán jó páros akartok lenni, akkor erről sem árt nyíltan beszélnetek egymással. De kanyarodjunk csak vissza az eszközökhöz!

Miért érdemes segédeszközt bevetni?

A maszturbáció egyik veszélye, hogy túlságosan hozzászoksz a saját markod erősebb szorításához, és amikor a pároddal vagy, már nem lesz olyan nagy élmény, épp az erő fog hiányozni belőle. Ha viszont a Fleshlight maszturbátorokat használod, amikor örömet szereznél magadnak, ilyentől cseppet sem kell majd tartanod.

Az élethű kialakításnak köszönhetően inkább azt fogod érezni, mintha egy valódi vaginában járnál, és semmiképpen sem lesz túl erős az érzet. Inkább az aprólékos kidolgozottság fog elvinni téged egy teljesen más, ugyanúgy jó irányba, hiszen a különböző felületek további stimulációt biztosítanak a hímvessződnek.

Nem kell hát mostantól váltogatni a jobb és bal kezedet, bátran válassz a rengetegféle Fleshlight közül. Mindegyik más a maga nemében, az egyik ezt tudja, a másik azt, így teljesen legitim, ha nem csak egy Fleshlight maszturbátorod lesz odahaza a hálószobádban.

Diszkrét megjelenés

A nevéből adódóan könnyen össze lehet téveszteni egy elemlámpával, így azért érdemes jó mélyre elpakolni, ha édesanyád érkezik látogatóba.

Egyébiránt akár üzleti útra is könnyen szállítható, hiszen valóban diszkrét a megjelenése, senki sem fog majd gyanút, hogy mit is rejtegetsz a bőröndödben.

Ha már kicsit unalmassá és kopottá vált az önkielégítés, akkor bátran nyúlj az Erotikashow.hu weáruházban kapható eszközök felé, és hidd el, egészen új élményben lesz részed!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hogyan épül fel a paleolit életmód?

ked júl 11 , 2023
Vannak olyan étrendek és életmódok, amelyekkel kapcsolatban rengeteg tévhit terjed a köztudatban. “Előkelő” helyet foglal el ebben a paleo diéta, amiről több helytelen információ is megtalálható, például, hogy mindent nyersen kell fogyasztani. De mégis miről szól ez az életmód? A modern étrend megváltoztatása Az elsődleges cél az, hogy a ma […]
paleocentrum.hu

És még ez is...