Akciózik a DIGI: Fél évig fél áron a gigás net

Digi WiFi 6Fél évig ötven százalékos havidíj-kedvezményt biztosít a DIGI a DIGINet 1000 FTTH (1000/300 Mbit/s maximális sávszélességet kínáló optikai vezetékes) díjcsomagra a mindenkori aktuális díjból. Az új ügyfelek számára az igénybevétel feltétele a tizenkét hónapos hűségidő és az elektronikus számlázási (e-Pack) vállalása. Az ajánlattal a DIGI már meglévő ügyfelei is élhetnek, amennyiben az internetelőfizetésük hűségideje lejárt, vagy a már meglévő telefonos és televíziós, illetve telefonos vagy televíziós szolgáltatásaik mellé a DIGINet 1000 FTTH csomagot választják, és 12 hónap hűségidőt és elektronikus számlázási szolgáltatást vállalnak.

A DIGI új ügyfelei automatikusan WiFi 6 képes eszközt is kapnak az akció során. 12 hónap hűséggel és e-pack kedvezménnyel, az új DIGINet 1000 FTTH előfizetés az első hat hónapban féláron vehető igénybe a mindenkori listaárhoz képest díjmentes WiFi 6 opcióval. A WiFi 6 segít az egyre „okosodó” otthonok növekvő számú eszközeinek hatékony és gyors kiszolgálásában, az intelligensen megoszló sávszélességgel pedig egyszerre több készüléken élvezhető a gyors WiFi. A DIGINet 1000 FTTH kedvezményes csomagja 2024. április 15-ig érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Huawei bemutatta az 5.5G-s megoldását

szo márc 9 , 2024
ShareTweetPinShareValós idejű tolmácsolás, autonóm parkolás, UHD minőségű megosztott videók, új generációs interaktív hívások és 3D-élmények szabad szemmel – ezek azok a szolgáltatások, amelyek az elkövetkező években egyre inkább részévé válnak a mindennapoknak az 5G és továbbfejlesztett változata, az 5.5G-technológia révén. A Huawei Technologies a napokban mutatta be 5.5G intelligens maghálózati […]
5.5G

És még ez is...