Vodafone: nem két év hűségidő, hanem 12 év rabszolgaság jön

redNéhány nappal a premier után a Vodafone Red Mozi az alkalmazásboltok kedvelt magyarországi alkalmazásai közé került, közölte a Vodafone Magyarország. A Red Mozi szolgáltatást május végéig a Vodafone valamennyi Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe. A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, s ezek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek.

A Red Mozi kínálata hetente legalább egy, akár a DVD bolti megjelenésével azonos időben a kínálatba kerülő Red Premier filmmel gazdagodik. Az újdonságokról az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt beállítók az elsők között szerezhetnek tudomást. A jelenlegi és az elkövetkező napok újdonságai között szerepel a Fury című háborús film Brad Pitt és Shea LeBeouf főszereplésével, a Grace Kelly életét bemutató Grace – Monaco csillaga Nicole Kidman-nel és Tom Roth-tal a középpontban, az 5 Oscarra jelölt Wall Street farkasa Leonardo di Caprioval és a Steve McQueen által rendezett, háromszoros Oscar-díj nyertes 12 év rabszolgaság olyan sztárokkal, mint Chiwetel Ejiofor, Michael Kenneth Williams és a Michael Fassbender.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elsötétült a Magyar Telekom

vas márc 29 , 2015
A Magyar Telekom idén is csatlakozik a Föld Órája akcióhoz és részvételével hozzájárul a világ legnagyobb környezetvédelmi, figyelemfelkeltő akciójához, ami az éghajlatváltozás elleni harcra hívja fel a figyelmet. Az akció során a Magyar Telekom üzleteiben, valamint irodaházaiban is március 28-án szombaton este 8:30 és 9:30 között egy egész órára lekapcsolják […]