Microsoftos csúcsvezető igazolt a SAP-hoz

QuentinClarkÚj technológiai vezetőt nevezett ki a német SAP. Quentin Clark a Microsoft alelnöki székéből igazolt át, ahol többek közt adatplatform és felhő területeken dolgozott. Az SAP új CTO-ja az amerikai Palo Altóban fog dolgozni, és Clark Bernd Leukertnek, az SAP termékfejlesztésért, és innovációért felelős ügyvezető testületi tagjának fog riportolni. Elődje, Vishal Sikka néhány hónappal ezelőtt távozott a cégtől.

Az SAP tavaly árbevételének 14 százalékát költötte kutatás-fejlesztésre, összesen mintegy 2,3 milliárd eurót. A szoftvercég e területen foglalkoztatja globális munkaerejének közel harmadát, 18 000 főt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyarországon az Epson 2G-s okosszemüvege

pén nov 14 , 2014
ShareTweetPinShareAz Epson Magyarországon is bemutatta az első, virtuális valóságot (Augmented Reality – AR) megjelenítő készülékét, a Moverio BT-200 szemüveget. A második generációs, átlátszó, binokuláris okosszemüveg súlya mindössze 88 gramm, különlegessége pedig, hogy a piacon egyedülálló módon a felhasználó teljes látóterére képes tartalmat vetíteni. A BT-200 számos új lehetőséget kínál az […]

És még ez is...