Magyarországon az Epson 2G-s okosszemüvege

glassAz Epson Magyarországon is bemutatta az első, virtuális valóságot (Augmented Reality – AR) megjelenítő készülékét, a Moverio BT-200 szemüveget. A második generációs, átlátszó, binokuláris okosszemüveg súlya mindössze 88 gramm, különlegessége pedig, hogy a piacon egyedülálló módon a felhasználó teljes látóterére képes tartalmat vetíteni. A BT-200 számos új lehetőséget kínál az AR fejlesztőknek az egyéni és üzleti felhasználóknak szánt alkalmazások megalkotására.

A BT-200 okosszemüveg felhasználói egy 320 inches (812 cm), qHD felbontású kijelzőt látnak maguk előtt. Ennek köszönhetően nem csak az AR szoftverek előnyeit élvezhetik, hanem 2D és 3D filmeket is nézhetnek Dolby Digital Plus hangzással, így a filmek, a játékok és az alkalmazások egyaránt izgalmas és egyedi felhasználói élményt kínálnak. A vezérlést a felhasználóbarát multi-touch trackpad segíti, az alkalmazások gyors futtatását pedig a Moverio 1,2 Ghz-es, kétmagos processzora biztosítja. Az akkumulátor élettartama hat óra.

Az adatátvitelt a készülék Wi-Fi kapcsolat segítségével biztosítja, a Moverio Apps Marketről letöltött alkalmazásokat pedig nyolc gigás, 32-ig bővíthető belső memóriába menti. A BT-200 okosszemüveg a Bluetooth 3.0, USB OTG, DLNA és Miracast kapcsolatoknak köszönhetően okostelefonokhoz és más készülékekhez is kapcsolódik. A készülék javasolt kiskereskedelmi ára bruttó 229 900 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől III.

pén nov 14 , 2014
Karácsonyi kényelem a tévé előtt is A digitális televíziózás előnyeit kihasználva már az sem jelenthet problémát, ha ezeket az adásokat munkaidőben sugározzák, hiszen a megfelelő beltéri felvevőegység segítségével előre beprogramozhatjuk a rögzítésüket, és a nekünk ideális időben visszanézhetjük őket. Az Invitel széles televíziós kínálatában számos idegen nyelvű csatornát is elérünk, […]
karácsony ünnepe

Friss, ropogós