Meglepő változások a Magyar Telekomnál

pengoA Magyar Telekomnál megszűnik az üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíció 2015. január elsejei hatállyal – közölte a társaság csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A társaság igazgatóságának döntése értelmében ezt követően az üzletfejlesztési terület a társaság vezérigazgatójának közvetlenül tartozik majd beszámolási kötelezettséggel. Az üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíciót korábban Pataki Róbert töltötte be, aki november hatodikán távozott a társaságtól.

A Magyar Telekom másik közleménye szerint változás lesz a menedzsment ösztönzési programban is a vezérigazgatóra vonatkozóan. A program lényege, hogy a társaság vezérigazgatója köteles az éves bruttó prémiuma minimum tíz százalékának megfelelő összeget Magyar Telekom részvényekbe fektetni, amely önkéntesen maximum 33,3 százalékig növelhető. A módosítások értelmében, összhangban a Deutsche Telekom Csoport szintű gyakorlatával, 2015-től a Magyar Telekom vezérigazgatója Magyar Telekom részvények helyett Deutsche Telekom részvényekbe köteles fektetni. A változást a Magyar Telekom soron következő éves rendes közgyűlésének is el kell fogadnia — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kisdedóvó: problémaforrás a tablet és az okostelefon

pén dec 12 , 2014
Minden ötödik gyermek okostelefon-, vagy tablettulajdonos, utóbbit ráadásul minden második esetben már hétéves koruk előtt megkapják a kisdedek – derült ki egy friss felméréséből. A vizsgálat szerint a családok felénél okozott már fejfájást a szülőknek, ha gyermeküket nem engedték tablettel, okostelefonnal vagy más kütyüvel babrálni. Főként a három évesnél idősebbek […]

Friss, ropogós