Hogyan válassz eljegyzési és karikagyűrűt?

ekszerpalota.huAz eljegyzési, a karika- és a kísérőgyűrű egész további életünkben velünk, illetve kedvesünkkel lesz, ezért nem mindegy, hogy milyeneket választunk. Ezek az ékszerek a szerelmet, az összetartozást, valamint az örök hűség ígéretét szimbolizálják, így nem meglepő, ha valami nagyon szépet, különlegeset szeretnénk választani.

A kínálat azonban hatalmas, így nehéz döntést hozni, bár a pénztárca valahol meghúzza a határt. Ezek a gyűrűk többféle változatban, anyagban és színben elérhetőek, cikkünkben néhány tanácsot adunk a döntés megkönnyítéséhez.

A gyűrűk kiválasztásának praktikussága

Amikor a gyűrűk kiválasztására kerül sor, akkor az Ékszerpalota klasszikus karikagyűrűi között gyönyörű darabokat találunk. Sokan először arra gondolnak, hogy valami feltűnő és különleges darab lenne a legszebb, azonban érdemes átgondolni több szempontot is, mielőtt megvásárolnánk a kinézett ékszert.

Mielőtt belevágnátok egy kirívó, trendi vagy szokatlan gyűrű megvásárlásába, legyetek figyelemmel arra, hogy ez nem egy olyan ékszer lesz, amit csak alkalmanként fogtok hordani. A karikagyűrű, az eljegyzési gyűrű és a kísérőgyűrű folyamatosan ott lesz az ujjatokon, így a mindennapokon és életetek jelentős eseményein is el fognak kísérni titeket.

Fontold meg inkább azt, hogy olyan darabot válassz, ami kényelmes és illik bármilyen eseményre, legyen az egy állásinterjú, egy konferencia vagy egy üzleti megbeszélés. Ezenkívül velünk lesz gyermekeink keresztelőjén, ballagásán és minden olyan alkalommal, ami a további életünkben bekövetkezik.

Azt tanácsoljuk, hogy érdemesebb kissé visszafogottabb ékszert választani, hiszen így illeni fog minden eseményre és bármilyen öltözékhez. Ha pedig gyűrűvel szeretnénk feldobni a szettet, akkor a másik kezünkre nyugodtan húzhatunk egy feltűnőbb darabot.

A fémallergia

Bizony, ez is a választási szempontok között van. Hiába választunk valami gyönyörű és értékes ékszert, ha azt a továbbiakban nem fogjuk tudni hordani. Érdemes tesztelni egy olcsóbb változattal bőrünket, hogy nem jelentkezik-e allergiás reakció. Aki biztosan tudja, hogy fémallergiás, az válasszon nemesacél gyűrűt, hiszen ebből az anyagból is kiváló termékek készülnek, és látványra teljesen megkülönböztethetetlenek a fehér aranytól.

Új vagy családi ékszer?

Sok családban még mindig él az a szokás, hogy a felmenők ékszereit használják, akár úgy, ahogy van, akár pedig beolvasztva és így hozva létre egy új karikagyűrűt. Sok fiatal esetében ez nagy anyagi segítség, azonban mindenképpen egyeztessetek erről, hogy ne érje a menyasszonyt váratlanul ez a lehetőség.

A gyűrűk kiválasztása egy izgalmas, közös tevékenység, amelynek során biztos, hogy kötnötök kell kompromisszumokat, azonban ha átbeszélitek a fenti szempontokat, akkor már könnyedén közeledhetnek az álláspontok. Bármilyen gyűrűt is választotok, nagyon fontos, hogy jól érezzétek magatokat benne, hiszen hosszú évekig fogjátok napi szinten hordani, és ez lesz az összetartozásotok záloga.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

csü dec 22 , 2022
ShareTweetPinShareIsmét lehet pályázni a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra, amelyet a Vodafone Magyarország Alapítvány már ötödik alkalommal hirdetett meg – közölte a távközlési vállalat. A korábbiakhoz hasonlóan most is három – kis- és középvállalkozások digitalizációja, FinTech és Fenntartható energia – kategóriában várja a pályamunkákat a zsűri. A pályázattal […]
Amand Nelson, Vodafone

És még ez is...