Banovic a Telenor digitális szolgáltatásainak élén

Aleksandra-BanovicAleksandra Banovic tölti be a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Nem lesz könnyű dolga, Takács Zoltán az elődje nagyon magasra emelte a lécet. A Telenor két éve alapította meg a Digitális Szolgáltatások divíziót Magyarországon, hogy az ügyfelek legújabb és jövőbeni igényeihez igazodó, innovatív szolgáltatások fejlesztését és piaci bevezetését még hatékonyabbá tegye. A divízió munkájának köszönhetően indított a Telenor elsőként a magyar piacon mobil tévészolgáltatást, mobil pénzügyi megoldást és több modern roaming csomagot.

Banovic 2011-ben csatlakozott a Telenor Magyarország csapatához beszerzési és logisztikai igazgatóként és 2014-től a Telenor Csoport Központi Beszerzési Igazgatóságának vezetőségi tagjaként a közép- és kelet-európai régió négy országának beszerzéseiért is felelt. Telenoros pozícióját megelőzően tíz évet töltött a UPC Magyarországnál hasonló területek vezetőjeként. Banovic a zágrábi egyetemen szerezett villamosmérnöki diplomát, majd az Egyesült Királyságban MBA mesterképzésben is részt vett. Férjezett, egy kislány édesanyja, magyarul, szerbül, angolul és németül beszél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A tanszereket is online rendeljük

hét aug 17 , 2015
Az iskoláskorú gyerekeket nevelő szülők is haladnak a korral, rengetegen rendelik meg online a tanszereket – derül ki az Extreme Digital eladási statisztikáiból. Az internetes áruházat és hagyományos üzleteket is működtető vállalatnál minden júliusban duplájára nőnek az iskolaszerek eladásai, szeptemberre pedig megnégyszereződnek az eladások az év többi hónapjának átlagához képest. […]
kosár, kiskereskedelem