Mire jó egy okosóra?

coolmobile.huHa még nincs okosórád, akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben bemutatjuk, mi mindenre használható egy ilyen készülék. Sokan már meg sem tudnának lenni nélküle – főleg azok, akik rendszeresen edzenek –, de mások is profitálhatnak az előnyökből.

Ha nem tudod, milyen modellt válassz, akkor a CoolMobile.hu oldalán érdemes szétnézned, itt nagyon részletes termékleírásokat találsz. A hatalmas kínálatból mi most az Amazfit okosórákat választottuk ki –, reméljük a bővebb ismertető meghozza a kedvedet a vásárláshoz!

Mit kell tudni az Amazfit órákról?

A márka a Xiaomihoz köthető, ők gyártják ugyanis ezeket a készülékeket. Ha tehát eleve ilyen telefonod van, akkor érdemes az Amazfit termékek között szétnézned. Nemcsak azért, mert remek funkciókat találsz majd bennük, hanem azért is, mert stílusosságuk révén remek kiegészítői lehetnek bármely outfitnek.

Választhatsz kerek és szögletes számlappal rendelkező okosórát, de fekete, kék vagy szürke színűt is. Rajtad áll az is, hogy az alacsonyabb vagy a magasabb árkategóriából rendelsz-e – a specifikációknak megfelelően.

Nézzünk néhány kedvelt modellt!

Amazfit COR

Ha csak fitneszedzésed kiegészítőjeként tekintesz az okosórára, akkor az Amazfit COR elegendő lehet. Az okosórában olyan funkciókat találsz, mint a lépés- és kalóriaszámláló, a mozgásemlékeztető és az alvásmonitorozás, de méri a megtett távolságot is.

Futás közben értesítést kaphatsz a hívásokról, e-mailekről, közösségi médiás bejegyzésekről. Cserélhető szilikonszíja van, amely izzadtságálló. Az IPS kijelző érintőképernyős, képátlója 1,23″, 2.5D Gorilla Glass üvegborítás védi.

Amazfit GTS 2 mini

Egyik legkedveltebb modell az Amazfit GTS 2, amely már több mindenre képes: például 24 órás szívritmusfigyelésre, véroxigén-telítettség mérésére, a stressz-szint monitorozására és női cikluskövetésre is. Van benne PAI egészségértékelő rendszer is.

Ez egy felső kategóriás termék – ennek megfelelően különleges paraméterekkel rendelkezik:

  • 1,55 hüvelykes, Always-on AMOLED kijelző
  • 220 mAh-s energiaforrás
  • Akár 14 napos akkumulátor-üzemidő
  • Több mint 70 integrált sportmód

Nagyon dizájnos ez a készülék is, szögletes számlapja van, érdemes felfedezni, mi mindent tud még!

Amazfit GTR 3

Az Amazfit GTR-sorozatnál a hagyományos órákhoz hasonló kerek számlapot találunk – többen épp emiatt választják őket. Persze a teljesítményére sem lehet panasz, hiszen itt is megtalálunk minden fontos funkciót, sőt!

Az Amazfit GTR 3-ban olyan extrák kaptak helyet többek közt, mint a gyorsulásmérő, a giroszkóp, az iránytű, továbbá a GLONASS és a Galileo is megtalálható benne. Természetesen ez az óra is használható több napon át egy feltöltéssel: a maximális akkumulátor-üzemideje akár 21 nap, az aksija 450 mAh-s.

Mindegyik fent említett modell kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel is, Bluetooth-csatlakozásuk is van, így vezeték nélküli fülhallgatót is érdemes beszerezni melléjük, hogy futás közben hallgathassunk zenét is. A CoolMobile.hu munkatársai tudnak segíteni ennek kiválasztásában is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagy lehet a pánik a TEMU központjában

csü márc 14 , 2024
ShareTweetPinShareVersenyfelügyeleti eljárást indít a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Temu online piactér európai működtetőjével, a Whaleco Technology Limiteddel szemben a fogyasztókkal szemben tanúsított tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. A GVH 2024. február 27-én közölte, számos bejelentés alapján több eljárás is folyamatban van a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával […]
TEMU webáruház

És még ez is...