Azért a főnök is lásson időnként : így dolgozz otthon III.

Repaczki-RitaSokaknak üdítő alternatívát jelentene a lehetőség, hogy otthonról dolgozhassanak, de csak akkor, ha sikeresen elválasztják a munkát a magánélettől. A Profession.hu összeszedte, hogyan maradhat gördülékeny a munkatársakkal való kapcsolattartás és hatékony a feladatmegoldás az otthonról történő munkavégzés, vagy távmunka esetén.

3. Tervezzünk előre!
Nagymértékben függ a konkrét tevékenységi körtől, hogy hány nap otthoni munka tekinthető ideálisnak. „Általánosságban kijelenthető, hogy legalább heti egy-két napot érdemes az irodában tölteni, ezeket a napokat pedig feltétlenül tervezzük meg előre és egyeztessük a kollégáinkkal. Ez azért is fontos, hogy nyugodtan és hatékonyabban tudjunk önállóan is tovább haladni, és a vezető számára is láthatóvá váljon a munkavégzés folyamatossága” – hangsúlyozta Répáczki Rita, munkapszichológus.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felsőoktatás: okoseszközök a nagyothalló fiataloknak

sze jan 27 , 2016
Több mint tízmillió forint értékben okoseszközökkel támogatja nagyothalló fiatalok felsőoktatási tanulmányait néhány cég (Samsung, Magyar Telekom, Auditus.Net) a Hallás Társasága Alapítvány kezdeményezésére. A program résztvevőinek keddi, budapesti sajtótájékoztatója után az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a felsőoktatási hallgatók egy százalékának van érzékszervi károsodása. Sok fiatalnak családja szociális helyzete miatt nincs esélye […]
oktatás, mobil