Sok kicsi sokra megy!

furnio.huKi ne ismerné ezt a régi mondást? Az igazságtartalmára azonban sokan lakberendezés során döbbennek rá. Szinte hihetetlen, hogy egy-egy aprónak tűnő részlet mennyire sokat jelent. A textíliák megjelenése olykor többet nyom a latba, mint a bútordarabok stílusossága. Szóval tényleg megtérülő stratégia odafigyelni azokra a bizonyos, sokat emlegetett részletkérdésekre.

A kényelem divatosságot terem?

Akár még így is megfogalmazható, hogy miért annyira közkedveltek az ágytakarók. A praktikumuk megkérdőjelezhetetlen. Nincs is jobb beléjük burkolózni egy fázós délutánon vagy estén. Esetleg kivinni őket a természetbe és pokrócként rájuk heveredni. A komfort, amit kínálnak, magától értetődik. Viszont van itt még valami az esetükben, ami fokozza a kisugárzásukat, egyúttal a népszerűségüket. Ez pedig az esztétikumuk.

A stílusosságuk annyira mérvadó és jelentőséggel teli, hogy általa képesek befolyásolni a környezetük hangulatát. A színük, a mintázatuk, az alapanyaguk egyaránt lényeges tulajdonságok, amik ráadásul látható módon megnyilvánulnak. És ami az egészben a legszebb, egyúttal a legkülönlegesebb, hogy pusztán a jelenlétükkel feldobhatják a hálószobák vagy nappalik közegét. Amikre olykor a szürkeség, a szokványosság, a megszokottság jellemző.

Na és itt jön elő a fent említett téma. Hiszen ki gondolná nekifutásból, hogy ennyi mindenre hatást gyakorolhat egyetlen egy jó választás? Márpedig a feltevés igaz. A szövetek, textíliák fizikai jellemzőit egy helyiségen belül ildomos összehangolni, hogy a kontrasztok elkerülhetővé váljanak. Ugyanis néha jól jön némi eltérés, de azért a harmónia megteremtése mindig az egyszerűbb, sikeresebb és látványosabb út.

Mi az, ami nem hiányozhat az ágy vagy fotel mellől?

Ha már az apróságoknál tartunk, akkor a furnio lábtartó puff nem maradhat ki a felsorolásból. A funkcionalitása evidens, a rajongottsága pedig megkérdőjelezhetetlen. Egy zsibbasztó nap után tényleg aligha akad jobb érzés annál, mint amikor a lábak végre vízszintesbe kerülhetnek a puff áldásos támasztékának köszönhetően. Úgy, hogy közben a dizájnos megjelenés is atombiztos!

A fotó forrása: brizmaker / Shutterstock.com


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Webáruházak, amelyek simlisek, de egyáltalán nem szendék: avagy van védelem a csalók ellen - második epizód

pén ápr 15 , 2022
Nagyon megnőtt az online kereskedelem népszerűsége, ami azzal is járt, hogy a csalók is egyre fondorlatosabb eszközökkel próbálják megkárosítani az embereket az online csomagküldés kapcsán. A Packeta szakemberei összegyűjtötték a legjellemzőbb megtévesztési módszereket, és azt is, hogy védekezhetünk. 2. Ne dőljön be a csaló fizetési felületeknek! Egyre többször előfordul, hogy […]
cvc kód

És még ez is...