Vezető szerepre tör az Invitech Solutions II.

Az Invitel Csoporthoz tartozó, üzleti ügyfeleket kiszolgáló telekommunikációs és informatikai társaság növelni kívánja részesedését a bővülő hazai ict-piacon.

A vállalatcsoport év eleji tulajdonosváltása, illetve a csoport lakossági és kisvállalati üzletágának folyamatban lévő értékesítése a korábbinál is erősebb fókuszt és komoly többletforrásokat jelent az Invitech Solutions ambiciózus növekedési és akvizíciós terveihez. Ennek érdekében szervezeti struktúrájában és az ügyfelek kiszolgálásában is komoly fejlesztéseket kezdeményezett a vállalat. Az Invitech Solutions az elmúlt időszakban jelentős változtatásokat hajtott végre működésében. Ilyen változtatás például a szolgáltatások fejlesztését és piacra vitelét támogató kompetenciákat egy szervezeti egységbe integrálta a társaság.

Az Invitech Solutions a sikeres piaci szereplés szempontjából meghatározó további területeket is megerősítette, és egy szervezetbe integrálta. Az így létrejött Stratégiai és Marketing Igazgatóság biztosítja a stratégiai tervezés, az üzletfejlesztés, a kontrolling, az üzleti intelligencia, a termékmenedzsment, valamint a marketing feladatok kereteit. A területet a társasághoz 2016 elején érkezett Horváth Balázs vezeti. A szakember korábban a Boston Consulting Group budapesti irodájában dolgozott, ahol a telekommunikáció, média és technológiai szakterület tagjaként nyolc évet töltött el magyar, regionális és nemzetközi iparági ügyfelek támogatásával. Korábban rövidebb ideig dolgozott a Google és az Universal Music külföldi irodáiban is. Szakterülete a stratégiai tervezés, a piacra jutási stratégiák kidolgozása, az értékesítési és marketing hatékonyság fejlesztése. „A piacra viteli kompetenciák integrálásával egy, a hagyományos telekommunikációs cégeknél megszokott széttagolt működésről áttérünk a globális technológiai cégekre jellemző hálózatos működési modellre. Az új szervezettől az értékesítés támogatásának további szakszerűsítését, a marketing terület reagálási képességének növekedését várjuk” – tette hozzá Horváth.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az USA már védekezik az orosz befolyásolási kísérletek ellen

sze nov 15 , 2017
Az orosz állami RT televízió és a Szputnyik hírügynökség hirdetéseinek a Twitterről történt letiltása azt jelzi, hogy az amerikai kormányzat közvetlen befolyást gyakorol a mikroblog-szolgáltató cég döntéshozatalára — jelentette ki Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője. Megismételte, hogy ezzel a döntéssel, csakúgy mint azzal a törekvéssel, hogy az RT-t felvetesse […]

Friss, ropogós