Felfüggesztik a Magyar Telekom-részvények kereskedését

Magyar TelekomA Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciót tart május 17-én, ezért kedden tíz órától a lezárás szakasz végéig felfüggesztik a papírok kereskedését a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) – közölte a vállalat.

Amennyiben a Magyar Telekom által meghirdetett részvény-visszavásárlási aukció záró eredménye a felfüggesztés időtartamának vége előtt nyilvánosságra kerül, akkor a BÉT a társaság törzsrészvényeinek és a kapcsolódó származtatott eszközöknek a kereskedését határozattal visszaállíthatja. A részvények kereskedésének felfüggesztését azzal indokolták, hogy a Magyar Telekom május 6-án közölte, május 17-én 10.00 órától 15.30-ig tartó részvény-visszavásárlási aukciót tart, amellyel összefüggésben olyan információk keletkezhetnek, amelyek a társaság törzsrészvényének tőzsdei árfolyamát befolyásolhatják a folyamatos kereskedés során, így nem biztosítható a rendezett, áttekinthető és tisztességes tőzsdei kereskedés fenntartása.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ahogy a tengerek melegszenek, úgy fehérednek a szivacsok

ked máj 17 , 2022
Első ízben találtak Új-Zéland partjainál olyan tengeri szivacsokat, amelyek – a korallfehéredéshez hasonlóan – elveszítették színüket, vélhetően az óceán szokatlanul magas hőmérséklete miatt. A wellingtoni Viktória Egyetem kutatói egy áprilisi expedíció alkalmával a Déli-sziget déli partjának több mint tucatnyi pontján találtak kifehéredett tengeri szivacsokat, amelyek normális esetében csokoládébarnák – írja […]
tengeri szivacs

És még ez is...