Nem tud bővülni a Microsoft által felvásárolt LinkedIn

socialAz elmúlt évhez képest az Instagram és a Pinterest tudott még több regisztráltat toborozni, az Instagram esetében a tagokon belül az oldalt látogató felhasználók aránya is nőtt – derült ki egy friss kutatásából. Nem tudott bővülni a Microsoft által felvásárolt LinkedIn, a diplomások számára ugyanakkor még mindig ez az egyik legvonzóbb felület. A Facebook egyeduralmát egyelőre egyetlen közösségi platform sem tudta megrendíteni: az oldalnak 1,55 milliárd felhasználója van világszerte, míg a második helyen álló WhatsApp is „csak” 900 millió taggal büszkélkedhet.

Hazánkban is évek óta egyértelmű a Facebook elsősége: a 18-59 éves internetezők 88 százaléka megtalálható az oldalon, 85 százaléka látogatja is azt valamilyen rendszerességgel. Ezek az arányok 2012 óta nagyjából állandóak, míg más platformok esetében kisebb-nagyobb változások figyelhetők meg. A regisztráltak számát tekintve második helyen álló Google+ például ezen időszak alatt 35 százalékról 55 százalékra növelte felhasználói bázisát, az oldalt látogató tagok aránya azonban – a kismértékű növekedés ellenére – továbbra is kifejezetten alacsony, mindössze 26 százalék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Epsonnak bejött a részvétel a drupán

ked júl 19 , 2016
Jelentősen nőtt a japán gyártó nyomtatóira leadott megrendelések száma a drupa kiállítás után a kiállítási stand nagy látogatottságának köszönhetően. „Rendkívül látványos installációval találkozhattak a látogatók” – nyilatkozta Duncan Ferguson, az Epson Europe Professional Printing & Robotics üzletágának ügyvezető igazgatója. Az új SureColor SC-S kültéri oldószeres nyomtató termékcsalád iránti tömeges érdeklődés […]

És még ez is...