Csomagautomatákban nagyon erős a GLS Hungary

A GLS Hungary bejelentette, hogy üzembe helyezte ezredik csomagautomatáját, ezzel elsőként érte el Magyarországon ezt a mérföldkövet.

A GLS Hungary az elmúlt egy évben közel 800 új csomagautomatát telepített, amelyekkel kiegészülve immár 1000 darabot üzemeltet országszerte – Magyarországon elsőként elérve ezt a mérföldkövet. „Az ezredik GLS Automatával tovább erősítjük azt az elkötelezettségünket, hogy segítsük az emberek mindennapjait, hiszen ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy rugalmasan, a saját időbeosztásukhoz igazodva adjanak fel és vegyenek át csomagokat” – mondta el Balázs Attila, a GLS Hungary ügyvezető igazgatója.

A GLS 2022. március 31-én mindössze 205 csomagautomatával rendelkezett, azonban az ütemezett hálózatbővítési stratégája lehetővé tette az intenzív munkálatokat, aminek eredményeképpen naponta három-négy csomagautomatát is üzembe tudtak helyezni. Azonban ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt ezer csomagautomata üzemeljen, többek között megfelelően előkészített helyszínekre is szüksége volt a cégnek. „Az előkészületi munkálatok során összesen több mint 15 km vezetéket használtunk fel csak ahhoz, hogy árammal lássuk el a GLS Automatákat. Emellett számos helyszínen egy stabil alap létrehozására is szükség volt” – nyilatkozta Várszegi Péter, a GLS Hungary CsomagPont osztályának vezetője.

Országszerte elérhető csomaglogisztikai szolgáltatásaik lévén pedig minél szélesebb körnek szeretnék elérhetővé tenni a csomagautomata nyújtotta előnyöket, amivel kapcsolatban Várszegi elmondta: „Kiemelt célunk, hogy minél több ember számára tegyük elérhetővé a GLS rugalmas szolgáltatásait és ahogy eddig, úgy ezután is a lakosság igényeit szem előtt tartva bővítjük a hálózatunkat. Az ezer GLS Automatára vonatkozóan elmondhatjuk, hogy az összesen 223 településen üzemeltetett eszközök mindössze 21 százaléka található a fővárosban és 31 százaléka megyeszékhelyen.”

Az ezredik GLS Automata olyan egyedi megjelenést kapott a jeles alkalomból, amely nem csak az elért mérföldkőre emlékezet, hanem a járókelők figyelmét is felkelti.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

<strong><span style="background-color: #F1EF01; color: #000000;">Egy lány sem fért be a informatikai diákolimpia magyar csapatába</span></strong>

csü máj 4 , 2023
Véget ért a világ legrangosabb informatikai diákolimpiáinak kétnapos válogatóversenye az ELTE Informatikai Karon. A válogatón legjobb eredményt elérő nyolc versenyző vesz részt az augusztus 28-ától Szegeden zajló Nemzetközi Informatikai Diákolimpián (IOI 2023). Négy diák a nyáron Magdeburgban zajló Közép-Európai Informatikai Diákolimpián (CEOI 2023), négy társuk pedig a Romanian Masters of […]
Olimpia

És még ez is...