Eladta a 8 hónapos gyermekét egy indiai pár, hogy telefont tudjanak venni

indiai rúpiaMegdöbbentő esetről számoltak be Indiából: egy házaspárnak semmi sem volt drága, hogy jelen lehessen az online közösségi médiában.

Az indiai Nyugat-Bengál államban egy család eladta nyolc hónapos csecsemőjét, hogy mobiltelefont tudjon vásároljon. Az Inquirer News híre szerint egy anyagi nehézségekkel küzdő család szomszédainak figyelmét felkeltette a drága új mobiltelefon, egy iPhone 14 – így derült ki a szörnyű embertelenség. A szomszédok kérdésére a család elismerte, hogy eladták a nyolc hónapos kisfiút. A szomszédok jelentették az esetet a rendőrségnek, akik visszaszerezték a babát egy nőtől.

A rendőrök ezután őrizetbe vették azt a nőt, aki segített a csecsemő eladásában, és a gyermek anyát is. Később az apát is letartóztatták, aki elismerte az eladást és beismerte, hogy közösségi média (Instagram) videókat szerettek volna készíteni. Állítólag a család megpróbálta eladni a csecsemő hét éves nővérét is — számolt be az Inquirer News.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Multigigabites modellek a Zyxel kínálatában

ked aug 1 , 2023
ShareTweetPinShareMultigigabites modellekkel bővült a Zyxel WiFi 6 hozzáférési pontjainak családja, amelyek elsősorban kis- és közepes szervezetek számára készültek. A Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek. Ezek a hozzáférési pontok amellett, hogy elérhető áron […]
Zyxel wifi6

És még ez is...