4iG-s elnököt választott a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács

Csömör MagdolnaA Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) szeptember 8-iki tisztújító közgyűlésén Csömör Magdolnát választották meg elnöknek.

A HÉT közleménye szerint az elnökségében helyet kapott a korábbi alelnök, Kőrösi Gábor, míg a másik alelnöki pozíció a következő rendkívüli közgyűlésig, várhatóan október közepéig betöltetlen marad. A közlemény szerint a hazai hírközlési piac szereplőit tömörítő legnagyobb iparági szervezet tagsága a szakmai és tudományos területen szerzett tapasztalatai és tudása mellett, valamint a HÉT-ben eredményesen betöltött funkciói miatt tette le a voksot az új elnök mellett. A HÉT a hazai távközlési piac legnagyobb iparági érdekképviseletet és egyeztetést végző civil szervezeteként több mint húsz éve működik. Célja a tagvállalatoknak – az elektronikus hírközlési piac szereplőinek – szakmai és civil szervezeti érdekeinek megjelenítése és képviselete.

Csömör 2020 óta a szervezet alelnöki pozícióját töltötte be. Több mint három évtizede a hazai hírközlési piac elismert szereplője a szolgáltatói oldalon. 2017-ig az Invitel Csoport senior jogi és szabályozási szakértője volt, majd csatlakozott a Vodafone Magyarország Zrt.-hez, ahol a szabályozási igazgató pozíciót töltötte be. 2023 júliusától a 4iG Nyrt. szabályozási igazgató-helyettese. Az iparág képviseletében tagja az Igazságügy Minisztérium mellett működő Fogyasztóvédelmi Tanácsnak, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke tanácsadó testületének, a Gyermekvédelmi Internet Kerekasztalnak, valamint a Szerzői Jogi Szakértő Testületnek. A Pécsi Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának infokommunikációs szakjogász képzésében előadója a hazai és nemzetközi távközlési jog tárgynak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A bizalmi vagyonkezelési struktúra

pén szept 15 , 2023
A vagyonkezelés és vagyonvédelem lehetőséget biztosítanak az egyéneknek és vállalatoknak a vagyoni értékek hatékony kezelésére és védelmére. Ezen belül is kiemelkedő szerepet tölt be a bizalmi vagyonkezelés (bvk), amelyről az alábbi cikkünk is szól. A bvk többnyire egy háromszereplős jogügylet (vagyonrendelő, vagyonkezelő, kedvezményezett), amelynek lényege, hogy a vagyonrendelő a vagyontárgyaiból […]
bizalmi vagyonkezelés BVK

És még ez is...