Új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettessel erősít a Telenor

Ole-BjornJúnius 1-től Ole Bjørn Sjulstad tölti be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezetői posztját. A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Mielőtt 2000-ben a Telenorhoz csatlakozott volna, Sjulstad tíz évet töltött az olaj- és gáziparban, egy ideig az Egyesült Államokban. Mérnöki diplomával rendelkezik, és az it-szektorban kezdte pályafutását, ahol hat évig dolgozott. A Telenornál először az ázsiai regionális iroda vezetéséért felelős alelnök, majd ügyvezető igazgató volt. 2004-ben érkezett a Telenor norvég központjába, ahol alelnöki tisztséget töltött be, majd az ázsiai régió vállalatfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben bízták meg a Telenor moszkvai irodájának vezetésével.

Az új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes Klausz Ferencet váltja, aki áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki pozícióban a Telenor norvégiai központjában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kőműveseknek annyi

ked jún 30 , 2015
Két nap alatt épít fel egy szerkezetkész házat Hadrianus, az ausztrál mérnökök által kifejlesztett kőművesrobot. A robot a Britannia római provincia határát jelölő Hadrianus-fal után a Hadrianus nevet kapta. A “kőműves”, mielőtt ténylegesen munkához látna, a CAD (computer-aided design) 3D-s számítógépes tervezőrendszer segítségével elkészíti a ház szerkezetének sémáját, amelyben meghatározza […]