Bíró lépett Juhász helyébe

Bíró Zoltán veszi át az operatív irányítást a vezetési tanácsadással foglalkozó Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. élén. A szakember Juhász Miklós cégalapítótól veszi át a stafétát, aki a jövőben a cégcsoport stratégiájáért, a leányvállalatok irányításáért felel.

Bíró a Stratis társalapítója, tanácsadóként itthon és külföldön is több komplex, stratégiai jelentőségű projektben dolgozott, majd a cég versenypiaci tanácsadási üzletágát vezette. „Jó kondícióban lévő, nagy üzleti potenciállal rendelkező cég operatív irányítását veszem át, komoly üzleti tervekkel, új szolgáltatások, termékek bevezetésével készülünk a következő évekre” – vázolta terveit Bíró.

Az eddigi cégvezető-alapító, Juhász eggyel hátrébb lépve a közelmúltban több cégfelvásárlást lebonyolító Stratis leányvállalatainak működtetéséért, a cégcsoport stratégiájáért felel. „Hiszek abban, hogy a cégnél most véghezvitt, régóta tervezett generációváltás biztosítja a további dinamikus üzleti bővülést, amihez az új irányítási területemen magam is hozzá fogok járulni” – mondta Juhász.

One comment to “Bíró lépett Juhász helyébe”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.