Bíró lépett Juhász helyébe

1

Bíró Zoltán veszi át az operatív irányítást a vezetési tanácsadással foglalkozó Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. élén. A szakember Juhász Miklós cégalapítótól veszi át a stafétát, aki a jövőben a cégcsoport stratégiájáért, a leányvállalatok irányításáért felel.

Bíró a Stratis társalapítója, tanácsadóként itthon és külföldön is több komplex, stratégiai jelentőségű projektben dolgozott, majd a cég versenypiaci tanácsadási üzletágát vezette. „Jó kondícióban lévő, nagy üzleti potenciállal rendelkező cég operatív irányítását veszem át, komoly üzleti tervekkel, új szolgáltatások, termékek bevezetésével készülünk a következő évekre” – vázolta terveit Bíró.

Az eddigi cégvezető-alapító, Juhász eggyel hátrébb lépve a közelmúltban több cégfelvásárlást lebonyolító Stratis leányvállalatainak működtetéséért, a cégcsoport stratégiájáért felel. „Hiszek abban, hogy a cégnél most véghezvitt, régóta tervezett generációváltás biztosítja a további dinamikus üzleti bővülést, amihez az új irányítási területemen magam is hozzá fogok járulni” – mondta Juhász.

One thought on “Bíró lépett Juhász helyébe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyarországi távközlési ágazat árbevétele 9,1 százalékkal nőtt éves szinten a második negyedévben

vas szept 17 , 2017
A távközlési ágazat vállalkozásai 283 milliárd forint árbevételt értek el a 2. negyedévben, 9,1 százalékkal többet, mint egy évvel korábban – írta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A mobiltelefon-előfizetések száma ebben a három hónapban 128 ezerrel, 1,1 százalékkal csaknem 11,9 millióra nőtt, a teljes mobiltelefon-előfizetési állományon belül a havidíjas előfizetések […]

És még ez is...