Webshop indítás: így lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat 5.

akció kosárVan néhány tévhit, amelybe a kezdő webáruház tulajdonosok készpénznek vesznek és emiatt a kezdeti lelkesedést hamar lelohasztja a kudarc.

„Vannak profi termékfotóim, most már adhatom extra drágán a termékeket”
Az e-kereskedelem óriási előnye a fogyasztók szempontjából, hogy egyszerűbben összehasonlíthatóak az ajánlatok, így egyre tudatosabbak a fogyasztók. A magyarok árérzékenyek és ezt érdemes figyelembe venni az árpolitika kialakításánál. A 2020-as adatok alapján az egy lakosra jutó online forgalom 209 euró, míg ugyanez Csehországban 1037 euró volt. Tehát a webshop tulajdonosoknak törekedniük kell a kellemes vásárlói élmény nyújtására, hogy növelni tudják a vásárlói kosár értékét és a vásárlói kedvet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre Baktüttösre is eljutott a hiper-szuper internet

sze márc 30 , 2022
ShareTweetPinShareA Szupergyors Internet Program keretében a zalaegerszegi járásban megvalósult fejlesztéseket adtak át Baktüttösön. Az elmúlt években a zalaegerszegi járás 34 településének 3045 helyén valósult meg fejlesztés közel 1,25 milliárd forint összköltséggel, amelyből 1,12 milliárd forint volt az állami támogatás. Baktüttösön 138 háztartást érintenek a fejlesztések, amelyre közel hatvanmillió forint értékű […]
Baktüttös

És még ez is...