A Bosch frissíti ESI[tronic] diagnosztikai szoftverét

járműdiagnosztikaA Bosch Car Service-ekben és a független autószervizekben világszerte használt Bosch ESI[tronic] járműdiagnosztikai szoftver használata a továbbfejlesztett ESI[tronic] Evolution verziónak köszönhetően a jövőben gyorsabb, intuitívabb és egyszerűbb lesz.

Január végén az ESI[tronic] 2.0 Online-t felváltja az ESI[tronic] Evolution. Az alapvető átalakítás egy új kezdőképernyő bevezetésével kezdődik, amelyről a felhasználó közvetlenül hozzáférhet az ESI[tronic] legfontosabb fő- és almenüihez. Többek között egyetlen kattintással lesz elindítható a rendszer-áttekintés, a műszaki adatok és a karbantartási tervek lehívása, vagy a nagyfeszültségű akkumulátor állapotának leolvasása. Ez időtakarékosabb, megkönnyíti az adatok elérését, valamint a kívánt információ megtalálását. Ezenkívül az új kezdőképernyő intuitív kialakítású, a diagnosztikai szoftver tartalmának és funkcióinak továbbfejlesztett és strukturáltabb áttekintése pedig leegyszerűsíti a navigációt. Az újratervezett járműazonosító funkció a járműválasztást is jelentősen megkönnyíti.

Egy másik újdonság a kezdőképernyő testreszabásának lehetősége az egyes felhasználók egyéni igényeihez. A továbbfejlesztett menüválasztó eszközzel a szükséges funkciókat hozzáadhatók, a kevésbé használtak pedig eltávolíthatók. Miután a felhasználó a SingleKey ID segítségével bejelentkezett az ESI[tronic] Evolution szolgáltatásba, a kezdőképernyő csak a számára releváns információkat és funkciókat jeleníti meg. Ez javítja a munkafolyamatokat és növeli a termelékenységet. Az ESI[tronic] Evolution almenük felépítésének és kialakításának kezdeti megjelenítési módja nem változott az ESI[tronic] 2.0 Online-hoz képest. A további frissítésekkel az almenük fokozatosan igazodnak az ESI[tronic] Evolution kezdőképernyőjének új kialakításához.

A Bosch ezenfelül kibővíti diagnosztikai szoftverét, és közvetlen hozzáférést biztosít – első körben – az Audi és a VW márkák eredeti dokumentumaihoz. Ahhoz, hogy a műhelyek szakszerűen és hatékonyan végezzék el a szervizelési és javítási munkákat, a lehető legtöbb információnak rendelkezésre kell állnia minden egyes munkalépésről. Minél pontosabbak az utasítások, a szakember annál könnyebben cserél ki egy alkatrészt, vagy talál meg egy hibát. Az ESI[tronic] Evolution minden szükséges információt megad a felhasználónak – szó szerint egyetlen gombnyomással és közvetlenül a járműgyártótól. Egy külön ablakban a felhasználó eredeti dokumentumokra – például kapcsolási rajzokra – is rákereshet. A jövőben további gépjárműmárkák adatai is elérhetők lesznek.

A Bosch Connected Repair Cloud hálózati megoldásának funkcióit, amely összeköti egymással a műhelyeszközöket, és a központi Bosch felhőben tárolja azok adatait, a jövőben szintén integrálják és közvetlenül a kezdőképernyőn jelennek meg. A felhasználók ezután közvetlenül az ESI[tronic] Evolutionból indíthatnak, dolgozhatnak fel és hajthatnak végre feladatokat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Retro: A Commodore 64 és a Wizard of Wor az élen

csü febr 1 , 2024
ShareTweetPinShare Az idén 42. születésnapját ünneplő Commodore 64 a legnépszerűbb retro számítógép, illetve az azon futó Wizard of Wor a legkedveltebb régi játék a magyarok retrózók körben – derült ki a PleasureBytes Games friss kutatásából. Mit jelent egyáltalán az, hogy retrózás – tette fel a kérdést a PleasureBytes Games retro […]
ZX81

És még ez is...