Optimalizálták a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications

Hargitai-ZsoltElérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise 12 Service Pack 1 verzióra épülő SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszer — jelentette be a gyártó magyarországi képviselete. A megoldást kifejezetten SAP termékek futtatására optimalizálták, ezért a speciális operációsrendszer-módosításoknak köszönhetően kiemelkedően jó teljesítményt nyújt, továbbá nagy rendelkezésre állást biztosít, és integrált terméktámogatást is tartalmaz. A legújabb kiadás támogatja a legfrissebb hardvereket, emellett még nagyobb üzemidőt és egyszerűbb telepítést kínál az SAP HANA és egyéb kulcsfontosságú SAP alkalmazások esetében, így a vállalatok időt takaríthatnak meg.

„A SUSE és az SAP nagy erőkkel, folyamatosan együtt dolgozik a közösen kialakított és optimalizált rendszer továbbfejlesztésén, ennek köszönhető, hogy az SAP a Linux rendszerek közül hosszú ideje a SUSE-t ajánlja alkalmazásai futtatásához. Az SAP-megoldások működtetésénél a vállalatok számára komoly kiesést jelenthet egy leállás, különösen az SAP HANA nagy sebességű adatelemzési képességeivel dolgozó ügyfelek esetében. A SUSE azonban biztosítja a szükséges rendelkezésre állást és megbízható működést” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tavaly 16 százalékkal nőtt a magyarországi online kiskereskedelem forgalma

pén márc 4 , 2016
A magyarországi online kiskereskedelem tavalyi forgalma 16 százalékkal bővült az előző évhez képest, és elérte a 270 milliárd forintot – közölte a GKI Digital és az Árukereső.hu közös, online kiskereskedelmi index kutatás-sorozatának idei első felméréséből származó adatokat a két cég az MTI-vel. Az online kiskereskedelemben továbbra is a műszaki cikkek […]
kosár, kiskereskedelem

És még ez is...