Vitrtuálissá válik a világ: ilyen lesz a szupertelefon

studentA szuperttelefon vízióját Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának globális vezetője vázolta először nyáron Sanghajban, az ázsiai Mobile Word Congressen.

4. Igy fog együttműködni a szupertelefon és az ember
Az AR/VR, Virtual reality immersion, és a holográfia lesznek azok a kulcs technológiák, amelyek lehetővé teszik a gép és az ember természetes kölcsönhatását, együttműködését. A VR és az AR technológia hatására új értelmet fog nyerni a „hiszem, ha látom” kifejezés. Ez a technológia ugyanis képes szimulálni a vizuális, a hang- és a többi érzékelést, valamint valós körülményeket, idő- és térbeli korlátozások nélkül. Így elképzelhetővé válik, hogy tanárok és diákok virtuális osztálytermekben ülnek a jövőben, vagy orvosok és páciensek akár távolból is megoszthatnak egymással diagnosztizáláshoz szükséges információkat. Képesek leszünk ruhákat felpróbálni és vásárlásokat lebonyolítani a virtuális üzletekben. A szupertelefon alkalmazásával ezeket a tevékenységeket bármilyen fix fizikai helyszínről, akár otthonról vagy a munkahelyről is elvégezhetik majd a felhasználók – vetítette elő Richard Yu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Siswoo C50 Longbow: kétkártyás okostelkefon, túl a belépőszinten

ked aug 11 , 2015
A legújabb Android 5.0-ás rendszerrel érkező Siswoo C50 Longbow egy belépő szintű készülék azok számára, akik egyből egy naprakész 64bites készülékkel ismerkednének a két SIM-kártyás okostelefonok világával, ám mindezt keveset reszkírozva alacsony áron. Az öt collos készülék nagyon kompakt, a készülék felbontása HD-s, azaz 720×1280-as. Hihetetlen jó a képernyő kontrasztja, a […]