Multigigabites modellek a Zyxel kínálatában

Zyxel wifi6Multigigabites modellekkel bővült a Zyxel WiFi 6 hozzáférési pontjainak családja, amelyek elsősorban kis- és közepes szervezetek számára készültek.

A Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek. Ezek a hozzáférési pontok amellett, hogy elérhető áron biztosítanak modern vezeték nélküli hálózati technológiát, a teljes hálózat és az egyes hozzáférési pontok távoli, központosított menedzselését is lehetővé teszik a gyártó Nebula felhőplatformján keresztül. Ezek a hálózati eszközök minden olyan szolgáltatást és funkciót kínálnak, amelyek egy biztonságos vállalati hálózathoz szükségesek, de a komolyabb igényekkel rendelkező felhasználók is értékelni fogják őket otthon, vagy a kis irodáikban. Ezek a hozzáférési pontok minden paraméterükkel az UniFi alternatíváinak tekinthetők.

Az új Zyxel NWA50AX és Zyxel NWA90AX Basic hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy a lefedettséget minden olyan helyre kiterjesszék, ahol helyi hálózatra és internet-hozzáférésre van szükség. A két készüléken kívül az új sorozat tartalmazza az NWA55AXE kültéri modellt is, amely IP55-ös besorolású por- és vízbehatolás elleni védelemmel rendelkezik, és parkolók, udvarok, kertek és egyéb kültéri területek lefedésére szolgál. A Zyxel NWA55AXE hozzáférési pont emellett tökéletes az épületek közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásához a Zyxel Smart Mesh technológia segítségével. A Zyxel újonnan piacra dobott NWA50AX PRO és NWA90AX PRO hozzáférési pontjai ideális választást jelentenek olyan kisvállalkozások számára, akik megfizethető WiFi 6 hozzáférési pontot keresnek, amely 3000 Mbps-os többgigás sebességet tesz lehetővé, és több csatlakoztatott eszközt és alkalmazást képes egyszerre kezelni.

A WiFi boost mellett mindkét hozzáférési ponthoz prémium multigigás Ethernet csatlakozás is tartozik. Mivel a hagyományos Cat5e kábelezésen is működik, a 2,5G-os uplink port újrakábelezés nélkül képes áttörni az egy gigabites szűk keresztmetszetet, így könnyen létrehozhat egy megfizethető, nagy sebességű hálózati környezetet vállalkozása vagy otthona számára. Az NWA50AX PRO és NWA90AX PRO hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy könnyen konfigurálhatók és telepíthetők legyenek olyan helyeken, mint a kis szállodák, kiskereskedelmi üzletek, éttermek vagy otthoni irodák. Nincs szükség hálózati szakértelemre. Az egyszerű konfiguráció lehetővé teszi, hogy percek alatt beállítsa a hálózatot ügyfelei és alkalmazottai számára.

A sorozat többi termékéhez hasonlóan mindkét hozzáférési pont kezelhető a Nebula Cloud hálózati platformmal vagy az eszköz helyi interfészén keresztül. Ez lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy felügyeljék szervezetük teljes vezeték nélküli hálózatát, és bármikor és bárhonnan konfigurálhassák az egyes hozzáférési pontokat – egyszerűen egy webböngészőn vagy az okostelefonokra és táblagépekre tervezett alkalmazásunkon keresztül. Az új hozzáférési pontok hálózathoz való hozzáadásának folyamata is a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsödött. Nem kell mást tenni, mint okostelefonnal beolvasni a készüléken található QR-kódot, hogy a készülék automatikusan és azonnal átvegye a vezeték nélküli hálózati beállításokat a korábban telepített hozzáférési pontok alapján. A hozzáférési pontok és vezeték nélküli hálózatok mindennapos kezeléséhez teljesen elegendő a Nebula felhőszolgáltatás alapverziója, amely az új Zyxel hozzáférési pontok felhőben történő kezelésének előnyeit kínálja további licencdíjak nélkül.

A Zyxel Smart Mesh technológiája automatikusan dinamikus vezeték nélküli kapcsolatokat hoz létre a hozzáférési pontok között, így elkerülhető a wifi telepítéséhez általában szükséges bonyolult, kényelmetlen kábelezés. A technológia segítségével megspórolható az újabb vezetékek kiépítése, mivel lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a hozzáférési pontok között.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjazták Matolcsi tudományos tevékenységét

ked aug 1 , 2023
ShareTweetPinShareA Rényi Intézet kutatóprofesszora, Matolcsi Máté a Frontiers of Science Award (FSA) kitüntetésben részesült. A pekingi Beijing Institute of Mathematical Sciences and Applications új kampuszán 2023. július 16. és 26. között szervezték meg az első International Congress of Basic Sciences (ICBS) konferenciát. Az eseményen Matolcsi, a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet (Rényi […]
Matolcsi Máté, a Rényi Intézet kutatóprofesszora

És még ez is...