Az Invitel segít bearanyozni az ünnepeket

karacsonyBeköszöntött az advent ünnepi várakozással teli időszaka. Ilyenkor gyakrabban gondolunk mindazokra, akik fontosak az életünkben. Magánemberként egyre többször jut eszünkbe a szeretet ünnepe, az üzleti életben pedig sokunknak a karácsony előtti hetek jelentik az év legpörgősebb időszakát. Akár családunkról, akár vállalkozásunkról legyen szó, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy még az ünnepek beköszönte előtt átadjuk jókívánságunkat távol élő rokonainknak, barátainknak vagy éppen üzletfeleinknek. Ehhez nyújt segítséget az Invitel szolgáltatásai mellé nyújtott új, kedvezményes eszközajánlataival.

Az Invitel ügyfélbarát feltételek mellett kínál okoseszközöket kínál lakossági és kisvállalati ügyfelei számára egyaránt. Új lakossági szerződés megkötésekor, valamint az Invitel, kifejezetten kisebb cégek részére kialakított Profi portfóliója keretében kötött új előfizetés esetén, kedvezményes egyösszegű vásárlással vagy részletfizetési konstrukcióban lehet hozzájutni olyan kártyafüggetlen készülékekhez, mint a könnyen használható Huawei Mediapad T1 7.0 tablet vagy az elegáns Huawei P8 Lite és a beépített ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező Huawei G8 okostelefonok. Emellett természetesen az Invitel meglévő ügyfelei sem maradnak ügyfélbarát ajánlatok nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sebezhetőségek kihasználása: veszélyben az okostévéd

sze dec 9 , 2015
A számos kényelmi és szórakoztató funkcióval rendelkező okostévék hamar elterjedtek a háztartásokban és a vállalatoknál. A Symantec szakemberei összegyűjtötték a leggyakoribb módszereket, és tanácsokat amelyekkel felvehetjük a harcot az okostévénkre támadó gonoszokkal. Sebezhetőségek kihasználása A támadók a tévékészülékek sérülékenységeit is kihasználják. Az okostévéket gyakran használják az interneten való böngészésre, a […]
televízió