Infgyenes informatikai tanári kurzusok a Microsoftnál

microsoft-tanariElkészültek az Office 2016 és a Windows 10 legújabb különlegességeit körbejáró, informatika tanárok számára készült, ingyenes online kurzusok — olvasható a Microsoft Tanáriban.

Elkészültek az Office 2016 és a Windows 10 legújabb különlegességeit körbejáró, informatika tanárok számára készült, ingyenes kurzusok. Az anyag tanórai célra készült prezentációi segítségével az ismeretek könnyedén továbbadhatóak a diákoknak is. A kurzusok végén található tudáspróba sikeres kitöltéséért Certified Microsoft Innovative Educator tanúsítvány jár – ehhez érdemes már a tanfolyam megkezdése előtt regisztrálni a www.education.microsoft.com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

27 milliós telefonszállítmányt foglalt le a NAV

vas nov 27 , 2016
A Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) munkatársai ideiglenes biztosítási intézkedésként 355 darab okostelefont foglaltak le 27 millió forint értékben egy EKÁER ellenőrzésen. A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai egy mobiltelefonok kereskedelmével foglalkozó budapesti céget ellenőriztek. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a 2015 nyarán alakult társaság a benyújtott okmányok alapján EU […]

Friss, ropogós