Álláskereső portál indult megváltozott munkaképességűeknek

értékvagy!Érték Vagy! elnevezéssel indult álláskereső portál megváltozott munkaképességű embereknek. Az ertekvagy.hu oldalt azért hozták létre, hogy a munkát keresőket és az őket foglalkoztatni kívánó munkáltatókat összekapcsolja. A portál az elmúlt hetekben vált publikussá, jelenleg az oldalon mintegy 1500 álláskereső és majdnem négyszáz munkaadó már regisztrált.

Jelenleg 160 ezer megváltozott munkaképességű ember dolgozik Magyarországon, és ez tíz év alatt 150 százalékos növekedést jelent. Megváltozott munkaképességűeknek azokat az embereket tekintik, akik valamilyen tartós betegséggel vagy fogyatékossággal élnek, és ebből adódóan nehezebb elhelyezkedniük a munkaerőpiacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

ked dec 14 , 2021
Az elmúlt tíz évben 700 millióról 6,3 milliárdra emelkedett az okostelefon-előfizetések száma, a teljes mobil adatforgalom pedig 260-szorosára nőtt – derül ki egy friss tanulmányából. A jelentés szerint világszerte 180 élő 5G hálózatot állítottak üzembe a mobilszolgáltatók, az előfizetők száma pedig 2021 végére eléri a 660 milliót. Az elemzők előrejelzése […]
okostelefon

És még ez is...