Elgurult a cérna a Magyar Telekomnál :)

Furcsa kéréssel fordult a Magyar Telekom Baranyi Krisztinához, a IX. kerület ellenzéki polgármesterjelöltjéhez. Kutas István, a távközlési vállalat kommunikációs igazgatója konkrétan a magenta szín kampányanyagokon való használatát kifogásolta. Mint írta:

Tisztelt Hölgyem!
A Magyar Telekomtól keresem a következő ügyben:
Mi a Telekomnál szeretjük a magenta színt, ezzel különböztetjük meg magunkat a versenytársainktól. Van magenta pólónk, cipőnk és minden reklámunk és boltunk magentában úszik. Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a szín, de szerintünk sok kedves ügyfelünk számára megtévesztő lehet, ha Ön is ezt használja a hirdetéseiben. Tudjuk, hogy markáns és jó szín, de kérjük váltson egy másik árnyalatra.
Köszönettel,
Kutas István
vállalati kommunikációs igazgató

A cég anyavállalata, a Deutche Telekom egyébként évekkel ezelőtt levédette a magenta színt az amerikai szabadalmi hivatalnál, de a tiltás csak a konkurens telefontársaságok hirdetéseire vonatkozik — írja az Index.

Baranyi facebook posztban válaszolt:

1. Én is szeretem a magenta színt.
2. Ezzel különböztetem meg magam a politikai versenytársaimtól.
3. Van magenta cipőm, dzsekim, zászlóm, matricám és minden kampányanyagom magentában úszik
4. Örülök hogy a Telekomnak is tetszik ez a szín és velem együtt azt gondolja hogy ez a markáns és jó szín alkalmas a figyelemfelkeltésre.
5. Sok kedves választó számára megtévesztő lehetne hogy a Magyar Telekom is hasonló színt használ mint én, ha indulna a választáson.

Mivel azonban a Magyar Telekom nem indul a választáson, én nem kérem őket hogy váltsanak másik színre.
Cserébe ígérem, hogy nem fogok internetelőfizetést és telefonokat árulni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mabisz: több mint 220 ezren töltötték le a kárbejelentő alkalmazást

ked okt 1 , 2019
Az ingyenesen letölthető e-kárbejelentő alkalmazást a 2019. januári megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le – közölte a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője. Lambert Gábor hozzátette: eddig több mint 4200 kárbejelentés érkezett az e-kárbejelentőn keresztül a biztosító társaságokhoz, valamint a Mabiszhoz. A személyi sérüléses ütközéseken kívül, az összes […]

Friss, ropogós