A legjobb hazai alkalmazásokat keresi az Innovmatch verseny

Újabb forduló nyílt meg az SAP-Techstars innovációs versenyén: a vállalati problémák megoldása után immár saját ötlettel és projekttel is lehet nevezni a nem túl magas, mondhatni szerény összegű, 4,7 millió forintos összdíjazású, innovációs megmérettetésre. Az Innovmatch versenyben olyan egyedi alkalmazásokat fejleszteni kívánó hazai cégeket, startupokat, fejlesztői közösségeket, vagy akár érett vállalatokat keresnek, akik saját ötleteik, projektjeik kapcsán használnák fel az SAP felhőmegoldását, és régiós szinten kívánják magukat megmérettetni.

A legkiválóbb ötletek, alkalmazások benyújtói nem csak a verseny összesen közel 4,7 millió forint összegű pénzdíjára esélyesek, de a nagy nevek támogatásával az ügyfélszerzéshez is olyan háttértámogatást kaphatnak, amelyről kis, vagy közepes csapatként nem nagyon álmodhatnak. A győztes továbbá betekinthet a berlini startup ökoszisztémába, ahol nemzetközi kapcsolatokat építhet ki, és egy évig ingyenesen használhatja az SAP legmodernebb platformját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy év után távozik a Vodafone-vezér

szo okt 14 , 2017
Már keresik a Vodafone Magyarország új vezérét. Egy év után távozik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Alex Froment-Curtil, és 2018 január elsejétől a Vodafone Egyiptom vezérigazgatójaként folytatja pályafutását, az utódjának kiválasztása megkezdődött – közölte a cég. Froment-Curtil 2012-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, ahol a lakosság üzletág vezérigazgató-helyettese, majd pedig 2016-ban vezérigazgatója […]

És még ez is...