Közel negyedmilliárd kockatőke a Analogy Zrt.-nek

forint-5000A Széchenyi Tőkebefektetési Alap 240 millió forintot fektet egy innovatív tudásmenedzsment rendszereket fejlesztő vállalkozásba. A 2013 decemberében alapított Analogy Zrt. célja, hogy a Practify nevű megoldásának fejlesztésével olyan megoldásokat kínáljon a trénerek és cégek számára, amelyek növelik a vállalati tréningek és képzések hatékonyságát, valamint lehetővé teszik ezek eredményességének mérését. A fejlesztésre már most jelentős piaci igény mutatkozik Nyugat-Európából, így a vállalkozás fő tervei között szerepel a nemzetközi terjeszkedés.

Az Analogy Practify nevű képzéstámogató rendszere ötvözi a hagyományos e-learning és tudásmenedzsment rendszerek funkcióit, ezeket a legújabb pszichológiai és tanulás-módszertani metodikákkal és gamification (játékszerű) megoldásokkal egészíti ki, továbbá lehetővé teszi a vállalati képzés valós munkavégzés során történő utánkövetését (on-the-job training). A termék piaci előnyét elsősorban a felhasználóbarát, rugalmas és személyre szabható kialakítás, a komplex kutatási tevékenységen alapuló sémák, az utánkövetés és mérés lehetősége, valamint a szoftver mellé járó rendszerhasználati és tréningtechnikai oktatás jelenti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Arcanum bebetonozta magát

sze júl 20 , 2016
Arcanum Adatbázis Kft. nyerte az Országgyűlés Hivatala tenderét. A Hungaricana Közgyűjteményi Portál továbbfejlesztésére, a rendszer támogatására és a rendszer felügyeletére kiírt pályázatot a nyertes társaság nettó 9,5 millió forintos ajánlattal nyerte el. Igaz nagy verseny nem volt, sőt egyáltalán nem volt, ugyanis az ajánlatkérő uniós értékhatár alatti, hirdetmény közzététele nélküli […]

Friss, ropogós