Új, rádióvezérelt világítási rendszert dob a piacra a Sony

cameraA Sony bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik a cserélhető objektíves fényképezőgépekhez és külső vakukhoz szánt új, rádióvezérelt világítási rendszere. A rendszer magába foglal egy FA-WRC1M típusú vezeték nélküli rádióadót, valamint egy FA-WRR1 típusú vezeték nélküli rádióvevőt. Az új rendszer maximális hatótávja 30 méter, összesen 15 különálló vaku kezelésére képes, amelyek öt különböző csoportba oszthatók, ezáltal a fotósok bármilyen megvilágításban megörökíthetik munkáikat.

Felvételi mód közben is egy nagyméretű, könnyen látható panelen állítható be minden vakunál külön-külön a megvilágítási arányt, valamint az expozíció korrekció, ezáltal a rendszer könnyen átlátható és irányítható akkor is, ha a fotós egyedül vagy egy kisebb stábbal dolgozik. A távkioldó segítségével egyszerre több kamerával is készülhetnek képek, ami különösen fontos lehet sportesemények vagy a természet fotózásakor. Az új világítási rendszer 2016 szeptemberétől kapható, amely magába foglal egy távvezérlő és egy távvevő egységet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Orrhosszal nyert a T-Systems

ked júl 12 , 2016
ShareTweetPinShareA T-Systems Magyarország Zrt. nyerte a Pro-M Professzionális Mobilrádió Zrt. tenderét. A 2017 április 30-ig szóló szerződést a Pro-M SAP licenceinek követésére, rendszer karbantartási és rendszer üzemeltetési szolgáltatások biztosítására írtak ki. A közbeszédben csak háromajánlatosnak nevezett, azaz a Közbeszerzési Értesítőben történt közzététel nélkül odaítélt nyílt eljárás szerint kiírt tendert nettó […]

És még ez is...