Kihirdették az MVM EDISON döntős megoldásait

Thomas Alva EdisonKözösségi energiatárolást támogató felület, okos hulladékkezelésre ösztönző applikáció, innovatív kerékpártároló, decentralizált, a talaj nélküli növénytermesztést jelentő hidroponikus kertészet, diákokat és a márkákat összekötő platform, gyerekeknek készült, környezetvédelmi tematikájú társasjáték, egy, a hazai energiamérleg kiegyensúlyozását segítő megoldás, az elektromos autózás jövőbeli információs platformja, digitális közösségi alkotóműhelye, egy csapatépítő szabadulószobás – városnéző alkalmazás, valamint egy elektromos autókat célzó asszisztencia szolgáltatás az MVM EDISON startup verseny idei döntősei. A kiválasztott csapatok a két hónapos tréninget követően az értékes nyeremények mellett esélyt kaphatnak egy legfeljebb 50 millió forintos magvető befektetésre is.

Az innovatív ötletek közül 11 pályázó csapatot választottak ki, ezek márciustól a második forduló komplex, nyolchetes képzési programjában vehetnek részt. Itt betekintést nyerhetnek a startupok világába, megismerhetik az ott használatos nyelvet és kifejezéseket, üzleti, kommunikációs ismereteket, készségeket sajátíthatnak el. A szakértői mentorprogram célja ezúttal is, hogy segítséget nyújtson az ötlet továbbfejlesztésében, piacra vitelében. A legígéretesebb ötleteket az MVM Csoport inkubátor cége, a Smart Future Lab Zrt. csapata segíti, hogy a koncepciók befektetésre érett, „startup-ready” termékekké, szolgáltatássá nőhessék ki magukat.

A képzési programot követően a tizenegy csapat a döntőben, szakmai zsűri előtt mutathatja be projektjét. Az első három helyezett sorrendje mindkét fázisban a csapatok pitchelése alapján alakul majd ki. Az első három helyezett csapat öt, három, illetve egymillió forint támogatást kap. A legjobbaknak emellett a későbbiekben esélye lehet egy, legfeljebb ötvenmillió forint értékű, magvető befektetés elnyerésére az MVM Smart Future Lab jóvoltából.

A kiválasztottak
BikeR
Cityroom
currenTcy
Diverzum
don’t waste
EV Car Assistance
GreenMap
MikroKert
MyEVExperience
RoboKaland
Smart Capacit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Philips új, játékosoknak szánt monitorcsaládot mutatott be

sze márc 16 , 2022
A játékosok elvárásainak való megfelelés érdekében a Philips új, M5000-es sorozatba tartozó monitorai intenzitásukkal és részletgazdagságukkal emelkednek ki, az amúgy is színes választékból. A Philips 27M1N5200PA rendkívül versenyképes funkcióinak köszönhetően intenzív játékélményt biztosít, így tökéletes választás az akció-orientált, kompetitív többjátékos játékokhoz. Ezeknek a gamereknek késleltetésmentes képernyőkre és rendkívül gördülékeny, de […]
Philips 27M1N5200PA gamer monitor

És még ez is...