Megújult a Huawei térképszolgáltatása

Petal térképMájusban megújult a Huawei saját szolgáltatási rendszerét, a HMS-t használó telefonok navigációs- és térképszolgáltatása, a Petal Térkép is: elérhetővé vált az AR navigáció, az offline mód és az időjárás megjelenítése is.

Jelentős előrelépést tett a Huawei navigációs- és térképszolgáltatása, a Petal Térkép is, amely már több mint 160 országot és régiót fed le és több mint 70 nyelvet támogat. A május 10-étől Magyarországon is elérhető frissítésnek köszönhetően akár offline módban, lépésről lépésre megtekinthetőek az útvonal-lehetőségek, egyszerűbbé vált a hangalapú keresés, személyre szabható a kinézet, elérhetőek a hőmérsékletre és időjárásra vonatkozó információk, a sávválasztó funkció még optimalizáltabb lett, valamint internetkapcsolat nélkül, offline módban is folytathatjuk a navigációt.

Egy új, AR technológiát használó navigációs lehetőségnek köszönhetően a felhasználók gyalogos szemszögből láthatják az útvonalakat, így gyorsabban érhetik el úticéljukat. További újdonság, hogy az időjárási adatok megjelenítéséhez különböző térképrétegeket lehet beállítani, amelyek mutatják a hőmérsékletet vagy a csapadékmennyiséget. A Petal Térkép emellett felhő tárhellyel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinkronizálják adataikat a térkép-alkalmazással. Az applikációba bekerült tizenhat ország, köztük Magyarország offline térképe is, amely letölthető az alkalmazáson belül.

Fontos újítás még, hogy az AppGallery-ben a MOL Bubi alkalmazásba is beépítették a Petal Térképet, így a HMS alapú készülékeken a Huawei térképszolgáltatásának segítségével nézhetik meg a felhasználók a gyűjtőállomásokat és az elérhető kerékpárokat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A vezető informatikusok fejlesztenék az utánpótlást

vas jún 12 , 2022
A hazai informatikai, azon belül is gazdaságinformatikus és az informatikai vezetői utánpótlás fejlesztése, illetve a szakma és tudományterület elismertségének növelése és népszerűsítése érdekében írt alá együttműködési megállapodást a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége. A két szervezet közötti együttműködésnek már évtizedes hagyománya van. „A gyorsan változó informatikai […]
Fritsch Róbert MVISZ

Friss, ropogós